• austrijanac
    14.2k
    Najgori moguci klub. By far.
  • Mali dioničar
    21k
    Sad ima smisla onaj "sastanak" na grbavici :vomit: — IstinaZaDinamo

?
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

Sinoc na utakmici zeljeznicar-velez bili braca i jozak
  • Tongo Doumbia
    7k
    Ma ljudi, odlično poznajem prilike u Veležu. To su mrtve selječine. MRTVE. Od organizacije u klubu, " navijača ", uprave.... Radije u Drugu HNL ili Sloveniju, dragi Vito..
  • Georg Koch
    8.3k
    Ne mogu Vehlez kao ni jedan hrvat u BiH, ali ovo je dobar potez po meni. Vehlez ima isto bodova kao i Zrinja, napadaju europu. Decko ce igrati seniorski nogomet, bolje nego da igra sa juniorima. U dinamu realno ove sezone nema sta traziti.
    A drugo, ovo nema veze sa omrzlom bracom. Braca su bila sa Jozakom, a Jozak je u vezama sa Zeljom.
    Caic ide u Velez koji je sinoc igrao sa Zeljom.
    Stanimo na loptu, nemojmo sve gledati crno.
  • Mali dioničar
    21k
    Sinoc na utakmici zeljeznicar-velez bili braca i jozak — IstinaZaDinamo

Jozak je savjetnik Željezničara.

Ne mogu Vehlez kao ni jedan hrvat u BiH, ali ovo je dobar potez po meni. — Georg Koch

U Veležu trenutno ima dosta Hrvata. Neki Hrvati igrači poput Mihaela Mlinarića, Ante Oreča i Ante Hrkača, Klafurić je trener, a pomoćni trener je Damir Milanović.

Klafurić je godinama radio u Dinamu i ako bi itko trebao napraviti dobru tranziciju iz juniorskog nogometa(ša) u seniorski za nekog igrača, to je Klafurić.
  • Zagi
    19.2k
    Klafurić je godinama radio u Dinamu i ako bi itko trebao napraviti dobru tranziciju iz juniorskog nogometa(ša) u seniorski za nekog igrača, to je Klafurić. — Mali dioničar

Ovo je najbitnije kod tih posudbi. Trener.

Recimo, baciti malog Lukanića kod Rendulića je tuga. Bilo je očito da mali neće imati nikakve minute.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    zivkovic — Tom vg

Ja se nadam da se vraca k nama sto prije, najkasnije na kraju sezone. Ako jedan Perkovic igra kod nas sa 20 moze i Zivkovic, nadam se da ce dobiti malo na iskustvu ovu sezonu i to je to.
  • CastAway1986
    6.7k
    Za Čaića bi Bh Premier liga bila puno bolji izbor od igranja samo u juniorima, nebitno voljeli Velež ili ne al je tako.
    I znate kako se kaže u Hercegovini, ovi što su prije navijali za Velež poslije rata su počeli navijati za Hajduk haha
  • Patak
    3.5k
    Koliko znam Klarić i Jozak ne idu u istu rečenicu nakon epizode u Legiji, kad mu je Klafurić "preuzeo" momčad.
  • Maximo
    1k
    Kad vidim ovakvu igru...stvarno 5-6 igrača za otpis odmah
  • CastAway1986
    6.7k
    bojim se da ih je 10 minimum za otpis
  • Maximo
    1k
    Haha...samo sve me strah kako se dovode igrači da če novih 10 bit i lošiji
  • austrijanac
    14.2k

Poznavajuci Dinamo, novi igrač je Oddei
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.