• emilperska
    18.9k
    Za nekog tko je bio nadigran od Varteksa, Balkanija i Gorice, na krp dobio Astanu i Osijek, previse pricate o cuvanju igraca :lol:
  • deda
    48.5k
    70% spremnog igrača ne bih stavio nikad u momčad. To nema veze s čuvanjem igrača. Čuvanje igrača je kad je on 100% spreman, ali možda umoran.
  • Dinamosaur
    3.6k
    protiv varteksa ocito nisi gledao, a niti pola od gorice
  • emilperska
    18.9k

Pa na te sta su 70% i racunam da nece igrati..
    Govorim za ostale
  • deda
    48.5k
    Pretjeruješ jebiga zato ti je čovjek napisao da nisi bio na tekmi.

Gorica udarci 23-9, posjed 65-35
  • emilperska
    18.9k

Ako su Varteks i Gorica s nama igrali egal, a protiv jednih smo izgubili, a protiv drugih spasili bod u sudackoj nadoknadi, za mene je to nadigrano.
    To sto smo odradili bezbroj paseva izmedu stopera i sto to pumpa Sofascore statistiku, meni nije prebitno..
  • NORTE
    27.8k
    Za nekog tko je bio nadigran od Varteksa — emilperska
    Varaždin. Varteks je neka peta liga. Niti jedan od njih nije onaj Varteks koji je propao.
  • deda
    48.5k
    Jebiga očigledno vidimo nogomet drugim očima. Meni je tekma protiv Gorice bila možda i ponajbolja naša ove godine. Nekad u životu nemaš sreće.
  • Dinamosaur
    3.6k
    Ademi i Teo ionako ne igraju Europu.
    Baturina je sam sebe ocuvao virozom
    Petka nije bilo 2 mjeseca maltene, moramo ga dovest u formu
    Rile je nekoliko puta pauzirao vec
    Kaneko, Perkovic, Vidovic su tek ulovili formu

Osim Mišića, fkt ne znam kog bi odmarao..
    — emilperska
    KTCa ce postedjet, Ademi moze
    Baturina vec tjedan dana virozan,ok
    Petko od kad se vratio-igramo drugu igru. Znaci spreman je, postedio bi i njega
    Rile se muci cijelu jesen sa ozljedama, malo ovdje malo ondje, nek preskoci Rudes i spremi se za 2 zadnje
    Kaneko je igrao manje, sad je zaletu, nek igra, Perkovic tkđ, Vidovic nek krene sa klupe jer je i Spika pokazao da ga moze zamijenit
    Pricamo o Rudesu!
  • emilperska
    18.9k

Znam sve..
    Ali meni je to sve Varteks, valjda nostalgije radi..
  • emilperska
    18.9k
    Moja poanta je bila da imamo samo 3 tekme do kraja, da je neki ritam konacno ulovljen i da osim Mišića nema igraca koji je pregorio.
    Osim tog i dalje se mucimo, uigravamo i ne odajemo dojam da mozemo pregazit ikog. Negdje nas je posralo za pobjedu, negdje nam je oduzelo i sve skupa ispod naseg renomea..
    Zato nemamo pravo protiv nikog u HNL pricat o odmaranju osim onih povrijedenih..
  • badjibadara
    10.8k
    Sumnjiv mi je ovaj Mykha

2104856.jpeg
  • zagr
    505
    jednostavno jedva čekam bubnjeve sutra
  • Dinamosaur
    3.6k
    osim Mišića nema igraca koji je pregorio. — emilperska

Reko bi ti Prosinecki s cigaretom u ustima: mali ne seri, svaki igrac zeli igrat svaku utakmicu, kad je raspored gust-tipa svaka tri dana, onda lakse treniras odnosno treninzi su ti lakseg intenziteta, a formu dizes u utakmicama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet