Što se tiče ovog Tomicinog da Dinamo neće imat ništa pravo glasa, taj dio me užasava... — mali M
Model Država 30,Grad 30 Privatni investitor 30 i Dinamo 30 za 120mil eura imamo novi stadion Maksimir — Dudu9
Što se tiče ovog Tomicinog da Dinamo neće imat ništa pravo glasa, taj dio me užasava... — mali M
Pa za što je Crkva tražila zemljišta nego za religijske institucije za svoj narod. I to deset njih :snicker:Naravno da imaju pravo traziti nesto za njega. Ali Ckrva bi trebala biti religijska institucija koja je tu za svoj narod, svoje vjernike. Crkva nebi trebala biti nekretninski mogul :) — jedan u nizu
Zato i je Nadbiskupija za dnevnik izjavila da smatra da je to skoro pa riješeno ali neće davati službenu izjavu dok se ne potpiše sve što je dogovoreno..mora garantirati da neće promijeniti prostorne planove na ovim lokacijama kao što je već pokušalo ili pokušava — Patak
Ajmo bit izravni i jednostavni, koliko zemljista "mi" mozemo dat investitorima i po kojoj cijeni (po metru kvadratnom) — NitkoBitan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.