• Majki2111
    3.7k
    Gojak :brow:
  • deda
    34.4k
    Izet gol nakon 140 dana posta
  • NB86
    15.3k
    Kad bi nam se hajro vratio u formu prije dvomeca sa shakhtarom i atalante to bi bilo vrhunski
  • Ero
    990
    nadam se da neće, bez njega sve fino funkcionira.
  • Krizy
    50.2k
    San Marino-Hrvatska U21 0-7
    3 gola Kulenovića
    2 gola Ivanušeca
    1 gol Solde
    2 asistencije More
    1 asistencija Marina

Igrali još Ćuže i Šemper.
  • NB86
    15.3k
    Gojak i hajro u prvoj protiv grcke
  • Neki tip
    21.3k
    Bas sam ih namjeravao pogledati, ali na SK nazalost Svica-Irska i Svedska-Spanjolska.
  • deda
    34.4k
    Šta ovi vele da su Ademi i Petković ozlijeđeni
  • reziser
    7k

Napisao na temu gorice
  • deda
    34.4k
    Bem ti imamo previše tema :lol:
  • Bosna86
    11.9k
    Gojak gol
  • platini
    230
    Gledao sam BiH. Gojak je bio vjerojatno i najbolji, jedino je on bio donekle aktivan i podsjećao je na trenutke na one dane kad je bio među boljim igračima Dinama. Gledao sam prvo poluvrijeme sa engleskim komentatorom i on ga je nahvalio kako bi ga malo tko. Kaže Englez da je gledao neke prošle utakmice BiH i da je zapazio Gojaka koji je i tada bio ponajbolji, kaže da ga prate skauti Barcelone i Citya i da vjerojatno neće taj dragulj biti još dugo u zagrebačkom Dinamu. Eh, kad bi Englez znao da je Gojak tek rezerva u Dinamu i da je gledao njegove partije protiv recimo Varaždina....A Hajrović se uklopio u sivilo BiH. Isti je kao i u zadnje vrijeme u Dinamu. Bojim se da se od njega neće moći u skorijoj budućnosti nešto više očekivati,
  • NB86
    15.3k
    Do zime bi meni imo vremena da se probudi i rjesit ga se onda
  • Bosna86
    11.9k
    Danas je bio ne jedan, nego 2 igraca manje na terenu... Katastrofa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.