da li mi netko moze objasniti. Ako se ide u obnovu Poljuda, i to ne samo u sminkanje nego u konstrukcijsku obnovu. Zasto se onda ide sa ovakvim projektima? — jedan u nizu
To bi se dogodilo i Dinamu, čak mislim da Dinamo ima prostora i za veći i brži rast od Osijeka. Na malim utakmicama na koje je dosad dolazilo 4 tisuće bi odmah preko noći dolazilo duplo više. Ne mora se nitko složiti sa mnom ali ja sam u to uvjeren i Osijek je pravi pokazatelj koliko za posjetu znači novi stadion. Zamislite koja bi tek razlika za dinamove navijače bila preseliti se sa ovakvog Maksimira na novu modernu Arenu...šta stvarno netko misli da bi posjeta i dalje ostala na razini 4 tisuće na manjim utakmicama? Ja mislim da bi se barem uduplala i to preko noći. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.