Imaš objavljeno na službenim stranicama od Grada točno koliko je kome išlo pa pretraži ak ti se da. — Sljeme
pokusavam naci ali ne mogu naci. — jedan u nizu
Daj se odluci koji stav ces podrzavati i koju tezu ces povlaciti. Ima manje djece, ili vise djece?
I onda nekome govoris da manipulira podacima.
— jedan u nizu
Sva djeca bi trebala imati mjesta u vrticima, za razliku od nekada — jedan u nizu
Ako se odjednom na 'trzistu' naslo 1000 djece (ili koji je vec broj) kako mozes reci da ima manje djece. — jedan u nizu
Takoder. Nadam se da shvacas da vrtice u zagrebu ne pohadaju samo djeca rodena u Zagrebu. Dovoljan broj djece koji se rodi izvan grada pohada vrtic zbog preseljenja grad. — jedan u nizu
Takoder. Da li je bolje imati vise gradskih ili privatnih vrtica? Gradski su jeftiniji, dok su privatni skuplji. O kvaliteti ne znam, navodno bi privatni trebali biti bolji, sa vecim brojem odgajatelja, ali pouzdano znam da se u dosta njih to krsi i da radi profita upisuju vise djece nego sto bi smjeli. Vecina roditelja, zapravo skoro svi prvo pokusavaju upisati djecu u gradske, a tek nakon sto ne uspiju, prijavljuju se za privatne. Mislim da je to odgovor sam po sebi. Tako da mi je cinjenica da ima 3 gradska vise, a 4 privatna manje zapravo pozitivna. — jedan u nizu
Evo ti npr. portal H-Alter povezan sa Možemo je za vrijeme Bandića 2019. dobio 5000 kn, a sad u studenom ove godine 8000 eura. — Sljeme
pa jedna jedina stvar koju su dobro napravili je ukidanje mjere roditelj neraditelj, ali pretpostavljam da je tebi ili nekom tvom ukinuta pa zato prigovaraš. Možemo nesmije bit na vlasti jer su u svemu drugome pokazali da ne znaju ali za demografiju su više naprravili ukidanjem te mjere nego da su je ostavili. Samo bi navukli još prijavljenih u ZG, koji s ZG nemaju veze, još rima itd... Svi pokazatelji su im dali za pravo da mjera ne funkcionira. Pad je isti u cijeloj HR...
Demografska katastrofa je na vidiku a uspješne demografske mjere se ukidaju. Ovaj graf je za Hrvatsku, za Zagreb nije ništa bolje (od g. Bakića, ali ne sumnjam u brojke). Nestajemo kao narod, ali iskreno bolje nismo ni zaslužili kad većina bira vlastitu propast. Doći će i već dolaze neki drugi, koji će opstati upravo zato jer imaju suprotne vrijednosti nego naš tomek i njegovi birači. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.