YouTube je globalna platforma koja omogućava puno veći doseg do ciljane publike diljem svijeta. — Eduardo
Jeste li primijetili da kod zračne luke Franjo Tuđman, — Gubec 1986
Jeste li primijetili da kod zračne luke Franjo Tuđman, gdje dolaze svi turisti i domaći, postoji velika reklama za učlanjenje u Hajduk? Isto vrijedi i za HRT? Moje pitanje je kako Grad Zagreb dopušta da se reklamira tuđi klub, dok za domaći nema gotovo nikakve promocije.. — Gubec 1986
Jeste li primijetili da kod zračne luke Franjo Tuđman, gdje dolaze svi turisti i domaći, postoji velika reklama za učlanjenje u Hajduk? Isto vrijedi i za HRT? Moje pitanje je kako Grad Zagreb dopušta da se reklamira tuđi klub, dok za domaći nema gotovo nikakve promocije... Gdje je marketing Dinama? Postoji li uopće? Mene to jako zalosti.. — Gubec 1986
Za to vrijeme ne moš vidjeti nijednu u kojoj se potiče ljude da se učlane u Dinamo, o djeci da ne govorim. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.