• Keyser Soze
    13.8k
    Lik je jednostavno loš sudac, ne navlači ni za koga.
  • serbus
    5k
    Baš , ljudi su u sezoni gdje nakon 20g su u igri za naslov normalno da će puniti stadione... A suđenje počeli ko tovari viđati ono čega nema.
  • austrijanac
    7.1k
    Culina katastrofalan, ali se uklapa u igru obje momcadi zadnjih 30min.

Izuzev atmosfere, sve ostalo veliki minus.
  • kinfa95
    521
    Na stranu što ima greškica danas, pričati na osnovu par situacija kako čovjek nema veze s nogometom nema veze s vezom. Ovo da navlači za tovare opće neću komentirat. Znam dečka osobno i sigurno mogu reć da je cijeli život u nogometu i itekako ga kuži. Jedan od najperspektivnijih naših sudaca, a vrijeme će pokazat..
  • Petar86
    1.3k
    Torcida ko zna koji put bakljadom prikida utakmicu sto bi im se moglo obit o glavu, zadnjih 15 min je bilo mrtvilo sad cemo viditi
  • luka modic
    888
    I Erceg i Livaja su trebali dobit crveni,ali vec sam spreman da se u medijima spominju samo oprosteni Ercegovi kartoni,ali nema veze slađe je osvojit titulu dok se žale,ukralo-pokralo
  • blue heart 72
    2.2k
    Ne navlači za tovare, nego je jednostavno loš sudac.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Istra u 100toj minuti kao onomad na Poljudu :love:
  • NB86
    16.8k
    Ne vidim smisao srat po utakmici sat vremena, prebacite kanal nemojte se maltretirat
  • badjibadara
    5k
    Sama igra je puno gora od očajnog suđenja.
  • Krizy
    57.6k
    "Naravno da će Livaja hvatati za vrat kad je Komisija HNL-a to dopustila od prošlog kola i poteza Ristovskog"

Mikanović 15. kolo 2022./23.
    312708190_5610652729016739_2284687488349706942_n.jpg

Jedva čekam 17.12.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Mislim da ni mi ni oni nećemo prosut bodove do derbija, 17.12. je must win tekma.
  • IceMan
    3.1k
    Ja nebrem to gledati a da se još više ne ljutim na nas jer smo se doveli u situaciju da to sad moram gledat!
  • Eduardo
    24.5k
    To je Ercega uhvatio? Upaljen mi je prijenos, ali ne pratim pozorno.

• Captain America
    20.4k
    17.12. je must win tekmaKeyser Soze

Još kad znaš da imaju bolji međusobni od nas u slučaju da ne dobijemo... Najljepši poklon za Božić je slanje njih na praznike s porazom u derbiju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.