• NB86
    15.3k
    Culina uzasan, gresaka ima na obe strane
  • Keyser Soze
    11.6k
    Lik je jednostavno loš sudac, ne navlači ni za koga.
  • serbus
    4.5k
    Baš , ljudi su u sezoni gdje nakon 20g su u igri za naslov normalno da će puniti stadione... A suđenje počeli ko tovari viđati ono čega nema.
  • austrijanac
    5k
    Culina katastrofalan, ali se uklapa u igru obje momcadi zadnjih 30min.

Izuzev atmosfere, sve ostalo veliki minus.
  • kinfa95
    493
    Na stranu što ima greškica danas, pričati na osnovu par situacija kako čovjek nema veze s nogometom nema veze s vezom. Ovo da navlači za tovare opće neću komentirat. Znam dečka osobno i sigurno mogu reć da je cijeli život u nogometu i itekako ga kuži. Jedan od najperspektivnijih naših sudaca, a vrijeme će pokazat..
  • Petar86
    1k
    Torcida ko zna koji put bakljadom prikida utakmicu sto bi im se moglo obit o glavu, zadnjih 15 min je bilo mrtvilo sad cemo viditi
  • luka modic
    662
    I Erceg i Livaja su trebali dobit crveni,ali vec sam spreman da se u medijima spominju samo oprosteni Ercegovi kartoni,ali nema veze slađe je osvojit titulu dok se žale,ukralo-pokralo
  • blue heart 72
    2k
    Ne navlači za tovare, nego je jednostavno loš sudac.
  • NitkoBitan
    21.8k
    Istra u 100toj minuti kao onomad na Poljudu :love:
  • NB86
    15.3k
    Ne vidim smisao srat po utakmici sat vremena, prebacite kanal nemojte se maltretirat
  • badjibadara
    4.4k
    Sama igra je puno gora od očajnog suđenja.
  • Krizy
    50.1k
    "Naravno da će Livaja hvatati za vrat kad je Komisija HNL-a to dopustila od prošlog kola i poteza Ristovskog"

Mikanović 15. kolo 2022./23.
    312708190_5610652729016739_2284687488349706942_n.jpg

Jedva čekam 17.12.
  • Keyser Soze
    11.6k
    Mislim da ni mi ni oni nećemo prosut bodove do derbija, 17.12. je must win tekma.
  • IceMan
    2.5k
    Ja nebrem to gledati a da se još više ne ljutim na nas jer smo se doveli u situaciju da to sad moram gledat!
  • Eduardo
    22k
    To je Ercega uhvatio? Upaljen mi je prijenos, ali ne pratim pozorno.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.