• IceMan
    3.3k
    Ali ja još uvijek ne mogu vjerovati da "mi nemamo novce za Pašalića, Pjacu, Labrovića il slično"...

Pa di je onda lova?
  • Facke
    6.3k

V hercegovine.
  • IceMan
    3.3k

Pa i od ovog prijelaoznog roka?
  • Jurki
    18.5k
    Ponavljanje istih gresaka nece donesti drukciji rezultat.
    Pjaca, Labrovic i Pasalic su novi Nevistici, Štefulji i Leskovici. samo za jos vise para.
  • IceMan
    3.3k

Pa to je ionak više karikarno i karikirani igrači...

Mene zanima ako nakon ovog ljetnog prijelaznog roka nema love za dovest pojačanja onda stvarno....

Pa uprihodili smo od samo transfera 60 miliona.
  • Facke
    6.3k

iskrene nebi me cudile da je tak.
  • Common Sense
    1.2k
    U posljednje vrijeme obrazac tijeka utakmice se ponavlja, u početku Dinamo krene agresivno napadati uz visoki presing, a nakon 15-20 minuta igrači se kompletno ispušu i nakon toga naša igra ne liči na ništa. Dakle, rekao bih da nije problem u motivaciji igrača ili negativnom pristupu utakmici, već u lošoj fizičkoj pripremi. I to je nešto što je prisutno još od početka sezone. I Mišković je nedavno na podcastu izjavio kako je prošle sezone već na pripremama primijetio kako mu momčad ima snage samo za jedno poluvrijeme i da je već tada znao da će sezona biti loša.
  • SAS1987
    17.9k
    E moj Jakire, a koji to konkurent kupuje igrace od pet milijuna? Nitko iz HNL i skoro pa nitko iz kvalifikacija prvaka za ligu prvaka.
  • Ban
    698
    E moj Jakire, a koji to konkurent kupuje igrace od pet milijuna? Nitko iz HNL i skoro pa nitko iz kvalifikacija prvaka za ligu prvaka.SAS1987

Svi koji su prošli u skupine putem doigravanja troše toliko, osim Young Boysa. Braga je isto u rangu Dinama, ali sa bitnom razlikom da svakih nekoliko sezona dovedu kapitalca za između 5 i 10 milijuna.

Mislim da mnogo vas živi u nekim bivšim vremenima. Ako želimo iskorak u LP, a ne da budemo samo kanta za napucavanje, onda bismo svake sezone morali dovoditi barem jednog kapitalca za 5-7m eura. To je realnost današnjeg tržišta. Hvala Bogu pa i u Dinamu to shvaćaju iako nema para, barem ne živimo u zabludama.
  • Klenx
    8k
    Hvala Bogu pa i u Dinamu to shvaćaju iako nema para, barem ne živimo u zabludama.Ban

A kad će onda biti para ako ne nakon što si u godinu dana prodao igrača za 50 milja ojra :grimace:
  • Ban
    698
    A kad će onda biti para ako ne nakon što si u godinu dana prodao igrača za 50 milja ojra :grimace:Klenx

Kad se sagradi stadion i/ili pokrene neka regionalna liga sa većim tržištem. Ni naša trenutna HNL tv prava nisu dobro monetizirana straightforward prodajom prava, treba gledati nekim drugim putem i pronaći način za izvuči više love od hratskih građana.
  • austrijanac
    7.5k
    Ni naša trenutna HNL tv prava nisu dobro monetizirana straightforward prodajom prava,Ban

Monetizirana su onoliko koliko vrijede.
    Da ima zanimanja, vrijedilo bi vise.
    Ponuda i potraznja.

Ne govorim tu za hrvatske gradane, nego za vece okvire.
  • Ban
    698

Ma slobodno tržište je floskula. Od toga nema kruha. s tih milijun godišnje po klubu si možeš guzicu obrisat.

Ako pričamo o zanimanju, HNL je kod nas najgledanija liga. Problem je što u uređenim ligama građani plaćaju mnogo više da ih prate.
  • SAS1987
    17.9k
    Braga je isto u ranguBan

Možda je u istom rangu ali oni ne igraju iste kvalifikacije LP ko Dinamo jer nisu prvaki.

Za mene su Dinamovi konkurenti Hajduk, do neke mjere Rijeka i klubovi naših kvalifikacija za LP. Naravno, ne možemo mi trošiti ko Galata pa ćak i ko AEK zbog mercha, ulaznica i TV prava ali eto, to su nam direktni konkurenti.

CL-PO: Play-off Round for Champions (8 clubs)

Seeded clubs coef. Unseeded clubs coef.
    ------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
    AEK Athens *3 Gre (55.000) Maccabi Haifa * Isr (24.500)
    FC København ** Den 40.500 Molde FK ** Nor 24.000
    Young Boys Sui 34.500 Royal Antwerp Bel 17.000
    Galatasaray ** Tur 31.500 Raków Czestochowa * Pol 5.000
  • Ban
    698

Tako svejedno, partikularni konkurenti se mijenjaju iz godine u godinu. Poanta je kadrovskim zahtjevima kvalifikacije u skupine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.