• Ivdzo11
    8k
    Po meni će Kačavenda i Stojković kada se vrate biti najveća pojačanja i igrači koji nedostaju plavom stroju i baš mi je žao da su se ozlijedili.Nogo

Da je meni samo znati koju poziciju ce igrati Kacevenda... 8, desno krilo, 10.... :roll:
  • Jaro
    10.5k
    lijevog beka?
  • Ban
    698

Ulazi u zadnju godinu, njega bi se isto moglo jeftino pokupit. Vidim da u sustavu igra wing beka, valjda je dobar branič.
  • Nogo
    8.5k

Da i on ali nije toliko skup koliko su ovi. S time da igra za manje novaca nego u Japanu.
  • Captain America
    20.4k
    Po čemu je Vidović pokazao da je igrač za otkup po ovako paprenoj cijeni? Golovi Rudešu i Belupu? Za to imamo Hoxhu.
  • Ban
    698

Ni eventualni povrat na ulaganje nije nešto kada se Bayrnova povratna klauzula uzme u obzir. Ne bih ga ni ja otkupio.
  • Ban
    698

Ako Petko ode na ljeto, treba pokušati nešto srediti sa moskovskim Dinamom za Konstantina Tyukavina. Ruski klubovi igrače prodaju na Zapad ispod cijene u trenutnim okolnostima. Dinamo je pustio i onog malog Zakharyana ispod cijene u Sociedad ovo ljeto.

Tyukavin je profilno najbliži igrač Petkoviću na tržištu. Gledao sam ga, kombinatorika i osjećaj za proigrati suigrača su mu ekstra. Tek 21 godina, 10 g+a u 1100 minuta u RPL. Ima i kompilacija na YT, stvarno je dobar mali. Sa 20% od sljedećeg transfera možda bi se dalo spustiti do 5-6m eura.

Sad baš gledam i vidim da na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora. Možda bi se dalo i povoljnije.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    meni je predobar, bas sam sad malo pregledao, ali pogledaj ti nas. Pa Ko bi njega doveo? Ovi kad čuju tu cifru rekli bi da se za te pare može dovest Ronaldo, na žalost nema šanse, ni njega, ni grulla niti bilo koga drugog za koga mi ovdje nerds navijamo. Jednostavno smo level ili dva ispred uprave. Pa sa njima se ivković šprda, ej ivković jbt je za njih stručnjak
  • Facke
    6.3k
    To je problem. Ste bi te posle u klubu odradil? Ste ima veze nekakve? Kontakte? Niste. V tomu je problem.
  • Ban
    698

Slažem se da uprava nije na razini, ali financijski se Tyukavin za 6 isplati više nego Vidović za 4, neupitno. Pogotovo kada desetki imamo i previše. Imamo Baturinu, Kačavendu, Stojkovića, Vidovića, a polako nadolazi i mali Scholes. Ako Petko ode to nam je profilno prioritet kakvog u klubu dugo nismo imali, a rezultati ove sezone to i pokazuju. Ja vjerujem da je mali Košćević spreman i da treba biti priključen ekipi, zato napadače njegova profila ne bih ni dovodio.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Slažem se @Banmada ja Vidovića ni u ludilu nebi opisao. Kad se momčad barem malo posložio i pritisak spadne, isplivati će on i pokazat se kao jako dobar čak i spremna zamjena za baturinu ako ode na ljeto.
  • Ban
    698

Mene Vidović ničim nije kupio za sad. Nema brzinu i može igrati samo kroz sredinu, a čak i kada uđe u sredinu tokom utakmica ne pokazuje previše. Mislim da je Baturina za njega svemirski brod i radije bih da Martin ostane s nama još barem jednu sezonu ako je ikako moguće, a da se polako u ekipu uvodi Vrbu. Mislim da bi i za Baturinu bilo bolje da ostane još barem jednu sezonu nakon ove.
  • Orc123
    12.6k
    Vidovic tek moze pokazati kaj moze ako ga se stavi na 10ku..ali tu je Baturina.....ja bi ga otkupio ali za manji iznos nego sto traze ovi...on je jako dobar igrac ali premlad da bi bio igrac koji ce instant raditi razliku. Nesto slicno kao Majer, Ivanusec....probat smanjit otkupnu klauzulu pa onda da. Ako damo za Kacu 3milje eura onda nismo cisti i stavljamo si uze oko vrata jer je decko hodajuci zdrastveni karton. Moze uz postotke prema odigranim utakmicama i postotkom od prodaje. Kome bi ga sad loxa prodala za vise od milju eura?
  • Nogo
    8.5k
    Ja mislim da ćemo Baturinu na ljeto prodati i da će Vidović biti pojačanje u toj ulozi s time da će Kačavenda i Stojković tek nakon ljetnih priprema pokazati svoje lice.
    Iskreno ja bih prije išao po Kramarića ako bude moguće i Petka zadržati pod mus.

Nama trebaju krila koja mogu proći 1 na 1. Kaneko je na tom tragu ali još se nije uigrao u potpunosti. Špikić osim fizikalija nema to. Njega bih za neku bolju ponudu isto na ljeto prodao.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    ja jednostavno nisam na cisto gdje je slovacka liga s nasom.
    No, jeftino se da nac to je sigurno. Krstovic ima dobre brojke u Lecceu, on je najrecentniji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.