Nema se kaj pričati za sad, pregledavaju se ponude. — Mali Zeus
svaka čast na bezrezervnom povjerenju.. '22 je Korlaet rekao da se u drugoj polovici '23 kreće graditi Kranjča, usput je napomenuo kako se istovremeno će graditi i bazen u Španskom i rekonstrukcija Doma sportova.. 11/2023 je Zeus.. koliko se izgradilo? il čekamo dalje i pregledavamo ponude.. :roll: — mali M
ma kaj je najbolje ne želim... samo mi je ovo uvijek bolna tema..Vidim netko želi novu rundu danas. :grin: — Mali Zeus
namjeno sam citirao Korlaeta sa kraja '22 da ne kažeš da su to neke moje konstrukcije, čisto iz usporedbe, da je govorio isto što i govore danas, samo pomiču datume.. i još je nekome nedavno izletilo da nisu još riješeno sve oko zemljišta na Kranjči (zaljepio je netko članak da sad ne kopam)... I nemogu ja izvrtiti nešto kak meni paše ako nemam prostora za to...Što se tiče gradnje bila je spominjana 2024. godina, ali dobro, nevažno — Mali Zeus
Navodno se rješava ona zemlja iza sjeverne tribine. Neprovjereno. — The Undertaker
Ja sam čuo verziju priče po kojoj je nastao problem s onim zemljištem iza sjevernog gola gdje je sad gradilište. Da je to zemljište rasjepkano i ima više vlasnika, od kojih je i jedan naš poduzetnik koji se bavi gospodarenjem otpada. Nije nikakva insajderska informacija niti je provjerena, čuo sam od poznanika koji radi s Gradom. — Mathiasovi Chageri
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.