• Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus ne znam...pre malo se prica o tome. — Orc123

Nema se kaj pričati za sad, pregledavaju se ponude.
  • badjibadara
    10.8k
    Sad vidim od kuda su prekopirali zelenilo na tribini za Kranjcu

400729093_825995846194800_8939553246916812375_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=YaXiBR04WpMAX_iKI_1&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAlhrkjF7LZ6UVdwNR6QCBJ6KFgH0XN_DEuJ8pfBirnZw&oe=65565766

Nadam se da nece isto napraviti i sa drenazom

400729092_825997839527934_7828038015755781056_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=gfzJnU5diD8AX_5XGIA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBhNX2ojt9YsfXbZU4K2EbhpwWM33Q9BGgrgF3zOlBFPw&oe=65569008
  • mali M
    10.8k
    Nema se kaj pričati za sad, pregledavaju se ponude. — Mali Zeus

svaka čast na bezrezervnom povjerenju.. '22 je Korlaet rekao da se u drugoj polovici '23 kreće graditi Kranjča, usput je napomenuo kako se istovremeno će graditi i bazen u Španskom i rekonstrukcija Doma sportova.. 11/2023 je Zeus.. koliko se izgradilo? il čekamo dalje i pregledavamo ponude.. :roll:
  • flexXy
    3.4k

Pa ne mogu bas rjesit Bandicevu ostavstinu u jednom mandatu, mislim da im treba jos bar 4 dati da pociste sve.
  • mali M
    10.8k
    tako je... i kao u vladi neka se vrte u krug sa HDZ-ovim kandidatom i optužuju prethodne ostavštine i nikada ništa ne naprave.. pa nije da to možemo prepoznati i imamo iskustva s time.. Tomica El Dorado, povedi nas...
  • Mali Zeus
    22.2k
    svaka čast na bezrezervnom povjerenju.. '22 je Korlaet rekao da se u drugoj polovici '23 kreće graditi Kranjča, usput je napomenuo kako se istovremeno će graditi i bazen u Španskom i rekonstrukcija Doma sportova.. 11/2023 je Zeus.. koliko se izgradilo? il čekamo dalje i pregledavamo ponude.. :roll: — mali M

Vidim netko želi novu rundu danas. :grin:

Što se tiče gradnje bila je spominjana 2024. godina, ali dobro, nevažno. Što god tebi čovjek kaže ti ćeš to izvrtiti kak tebi paše.
  • Mališan
    1.9k
    "Prema objavljenim planovima Grada Zagreba u ovom mandatu gradske vlasti neće biti realiziran niti jedan veliki projekt. Većina projekata koje je Tomašević obećavao u kampanji se planira tek pokrenuti tamo negdje do 2027. ili 2030. godine. Za mnoge projekte se do tada tek planira napraviti dokumentacija. Dakle, čak da Tomašević ostane na vlasti 3 mandata, još ne bi ispunio ono što je obećao napraviti već u ovom mandatu! "
  • mali M
    10.8k
    Vidim netko želi novu rundu danas. :grin: — Mali Zeus
    ma kaj je najbolje ne želim... samo mi je ovo uvijek bolna tema..

Što se tiče gradnje bila je spominjana 2024. godina, ali dobro, nevažno — Mali Zeus
    namjeno sam citirao Korlaeta sa kraja '22 da ne kažeš da su to neke moje konstrukcije, čisto iz usporedbe, da je govorio isto što i govore danas, samo pomiču datume.. i još je nekome nedavno izletilo da nisu još riješeno sve oko zemljišta na Kranjči (zaljepio je netko članak da sad ne kopam)... I nemogu ja izvrtiti nešto kak meni paše ako nemam prostora za to...
  • The Undertaker
    10.3k
    Da li grad Zagreb ima u proračunu za 2024. godinu rezerviran novac za stadion u Kranjčevićevoj i koliko? To bi se već moralo znati.
  • The Undertaker
    10.3k
    I ja sam čuo tako nešto. Navodno se rješava ona zemlja iza sjeverne tribine. Neprovjereno.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Znači krenuli su u javnu nabavu, a da nisu riješili imovinskopravne odnose. Sjajno.
  • The Undertaker
    10.3k
    Nisu krenuli u javnu nabavu, barem ne za izgradnju. Koliko znam, postojeći idejni projekt ne obuhvaća tu zemlju.
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Navodno se rješava ona zemlja iza sjeverne tribine. Neprovjereno. — The Undertaker

Ja sam čuo verziju priče po kojoj je nastao problem s onim zemljištem iza sjevernog gola gdje je sad gradilište. Da je to zemljište rasjepkano i ima više vlasnika, od kojih je i jedan naš poduzetnik koji se bavi gospodarenjem otpada. Nije nikakva insajderska informacija niti je provjerena, čuo sam od poznanika koji radi s Gradom.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ja sam čuo verziju priče po kojoj je nastao problem s onim zemljištem iza sjevernog gola gdje je sad gradilište. Da je to zemljište rasjepkano i ima više vlasnika, od kojih je i jedan naš poduzetnik koji se bavi gospodarenjem otpada. Nije nikakva insajderska informacija niti je provjerena, čuo sam od poznanika koji radi s Gradom. — Mathiasovi Chageri

Jest, bilo je već priče na ovoj ili temi Maksimir, ali bilo je.
  • mali M
    10.8k
    baš se jako jako nadam da ću po Bossovoj okladi morat nosit sliku koga god odredi ako se stadion napravi.. tolika mi je želja da više Dinamo ima dostojan stadion, i to ne mora megalomanski, samo da je normalan lijep, natkriven, da mi je svejedno tko će ga napraviti..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet