• runtothehills
    387
    Asistencija, 55 dodira, 71% točnih dodavanja, 6 centaršuteva, 1 udarac u okvir i dva izvan, 1 vratnica/stativa, 5 driblinga
  • Jura
    230
    Bumo vidjeli hoće li koji dnovinarčić pohvaliti Šimića i Bišćana za dovođenje Kaneka ili bu po običaju za to zaslužan netko drugi.
  • cibona
    3.3k
    Sportske novosti kazu da je kanekova statistika "opskurna". Neka im netko objasni da je on do proslog tjedna imao 200tinjak minuta provedenih na travnjaku i uglavnom je ulazio s klupe.

A meni statistika od 2 gola i 2 asistencije uopce nije losa, naprotiv. Tako negdje i vidovic ima, hoce li za njega reci da mu je statistika OPSKURNA? Naravno da nece, ipak treba pljuvati po Šimićevim i Biscanovim pojacanjima.
  • Klenx
    5.8k
    Opet je odličan bio Kaneko?
    "Kaneko već dugo igra dobro, radi razliku i drago mi je zbog njega. Nije mu lako objasniti neke zahtjeve u igri, imamo na klupi prevoditelja, međutim, u samoj utakmici to nije lako govoriti, ne zna još ni toliko dobro engleski."

Sreća pa ne razumije zahtjeve debila s klupe, brzo bi se ugasio.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Morat će, izgleda, mnogi novinari, analitičari, a i navijači pojesti puno govana koja su izasrali u vezi Kaneka.
  • jedan u nizu
    8.7k
    ima netko onu situaciju gdje je napravio slalom na ulazu u kazneni prostor u drugom poluvremenu? Mislim da to nisam uocio u sazecima utakmice
  • Bosskovitz
    12.4k
    Jako mi je drago što se pokazuje ono što su neki od nas ovdje govorili: ne možeš dovesti igrača iz kulture koja kao da je s nekog drugog, bliskog planeta, koji ne govori jezik i nikad nije igrao u Europi, i očekivati da će on u utakmici i pol pokazati sve što zna. Čovjeku treba dati vrijeme za prilagodbu i davati mu prilike ako već vjeruješ u njega, a ne bacati ga u vatru pa uranjati u vodu.

Kad se još malo bolje ufura i u kulturu i u život ovdje, nauči bolje jezik, prođe pripreme... mislim da ćemo od njega dobivati samo više i više, ne manje.
  • Zagi
    8.2k
    E, samo da podsjetim da je Mikić neki dan rekao da će se Taki teško nositi sa hnl bunkerima.

HNL "struka".
    Mika, nije nogomet samo gurni i trči...
  • Mali Zeus
    14.1k
    E, samo da podsjetim da je Mikić neki dan rekao da će se Taki teško nositi sa hnl bunkerima.Zagi

Rekao je i neke druge stvari, da treba biti strpljiv itd....
  • Neki tip
    21.3k
    Jako mi je drago što se pokazuje ono što su neki od nas ovdje govorili: ne možeš dovesti igrača iz kulture koja kao da je s nekog drugog, bliskog planeta, koji ne govori jezik i nikad nije igrao u Europi, i očekivati da će on u utakmici i pol pokazati sve što zna.Bosskovitz

Eh da je samo do utakmice i po'..

Dobar dio ekipe je zagovarao da krene od prve minute doslovno 2 dana nakon što je sletio iz Japana izvan kojeg nikad nije igrao. Danas se to, doduše, može podvesti i pod "otpočetka sam vjerovao u njega".. :eyes: :smile:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Mene s druge strane čudi da Jakir još uvijek priča da mu je teško razumjeti neke stvari, pa jebemu sve, valjda je naučio osnovne izraze do sada. Tj. siguran sam da je, a Jakir kenja.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    Meni osobno je postao drag u debiju protiv istre pod Igorom.
    Voljni moment, prodornost i eksplozivnost, pozrtvovnost, nudjenje u igri i nogometna inteligencija, to su atributi koje sam primjetio da zakljucim da ce nam itekako biti od pomoci.

Svojom pozitivnom pojavom i zalaganjem me kupio te mi je to definitivno najdrazi igrac ove sezone.
    Nekad cu ga dizati u nebesa kao da je C.Ronaldo ali nadam se da mi se nece vagati svaka rijec na navijackom forumu :)

Nek je nama nas Taki zdrav i kada se Petko vrati vjerujem da ce tu biti jos bolje kombinatorike a time jos golova i asistencija
  • Zagi
    8.2k
    "otpočetka sam vjerovao u njega"..Neki tip

A kaj s nama koji smo vjerovali u njega prije nego je debitirao?
  • Mali Zeus
    14.1k
    Gol protiv Lokomotive jako mu je pomogao što se tiče samopouzdanja, jučer je bio aktivan, hrabar, kombinatoran, stalno tražio loptu, pokušavao, prodore, imao 2, 3 udarca, ubacivanja. Pokazao da mu je vrijedilo više vjerovati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.