• Doktor Kunić
    5.1k
    Pa vi ovdje doslovno svakom igraču nađete manu, pa igrač bez mane a da ima kvalitetu sigurno neće biti u dinamu. Čast izuzecima.
  • Mihaljević
    13.3k
    Mensaha možemo sanjati, realnost je Miličević.
  • blue heart 72
    2.4k
    Pa nije valjda da već kreće ludilo sa transferima. Pa mi nemamo nikoga kompetentnog u klubu (naravno osim super vlatkice) tko bi se ozbiljno bavio transfer politikom
  • Droljo
    18.8k
    Hoćemo dovodit lijevog beka, zna li se šta? Pitam za prijatelja...
  • NitkoBitan
    29.2k
    Mensaha možemo sanjatiPlavaSlavonija86d

Pa nije to bogzna kakav igrac sa velikim zahtjevom oko place da nam je nedostizan.
  • Mihaljević
    13.3k
    Nažalost je , realnost je takva.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Citao sam neki clanak i spominjala se placa od 300/400 tisuca eura. Po cemu je to nedostizno? Jasno da treba platit samog igraca ali to ne bi islo preko 2/2,5 mil.

Mislim da su i Mensah i Wagner bekovi koje mozemo priustit a bolji su od svega kaj smo do sada imali na toj poziciji. Wagner je na zimu slobodan igrac za razliku od Mensaha.
  • Mihaljević
    13.3k
    Svaka njima čast, ali ne vjerujem da je naša Uprava sposobna dovest igrača tih kalibara. Znam ja da je mala odšteta , znam da ni plaća nije velika... Ali ne vjerujem jednostavno , kad vidim da vrate Kulenovića , dovedu Brodića... Ne vjerujem jednostavno da su sposobni za išta a kamoli najboljeg beka fr2 lige.
  • Orc123
    12.7k

Po zome bi Mensah bio i kompletniji igrac jedino je Wagner puno bolji dodavac...jel tako?
  • Patak
    3.5k
    Taj Mensah mijenja dva kluba godišnje, dakle nešto sistemski ne valja oko njega. Nešto slično sam napisao i za Mihajličenka, Anderlecht ga se htio riješiti a imali su u rosteru još samo jednog beka od 18 g.
    Ne trebaju nam problematični igrači makar došli besplatno.
  • Orc123
    12.7k
    Pa bio je igrac Salzburga i slali su ga po posudbama! Sad ga je otkupio Auxere....jako dobre ocjene prosle sezonw ali i ove!
  • Mihaljević
    13.3k
    On je top igrač ali samo se bojim da se neće uklopiti u naš sustav kao Lecjaks , Mykha, Moubandje itd... Jednostavno džabe njima dobar centaršut kad je u skoku najviši Kaneko , smiješno ali istinito. Perković , Gvardiol , Ljubo , Franjić su se uklopili jer imaju odličnu izgradnju igre i takvi će se uvijek uklopit , brzina nama ne igra neku presudnu ulogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.