• Laugreano
    4.5k
    Kakvo iscenirano smece od intervjua. Kao da ne bude ocito, najprije napise da je uvjet bio da nema zabranjenih pitanja. I onda ovaj Lesija nazove budalom. Prozirni su ko jeftini selotejp.
  • Krizy
    59.3k
    Ja sam odustao od pojačanja na lijevom boku do kraja života :rofl:
  • Laugreano
    4.5k
    Nisam za tog Mensaha. Osim klipova ga nisam gledao, ali sam citao komentare navijaci Gane i Auxerrea na twitteru. I nimaju ni malo dobro misljenje o njemu. Ni jedni, ni drugi.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    nije se zadržao nigdje duže od sezonu
  • Orc123
    12.7k

Napominjem da ni Petko, ni Kadzior, ni Orsic i slicni igraci nisu dosli s pedigreom pa su postali legende....Dobro Kadzior nijw legenda ali je bio jako dobar igrac....
  • Lynx17
    4.3k
    Belinho u prvu momcad odma! Sto se ceka?!
  • Lynx17
    4.3k
    Hachim Mastour. Samo jedan slucaj. Nista nije obecano. Nista.
  • i more je plavo
    1.3k
    ali sam citao komentare navijaci Gane i Auxerrea na twitteruLaugreano

Probati sa nekim moraju, a ako bude razumna cijena zasto ne.

Kad bi citao ovaj forum ili komentare o bilo kom igracu Dinama, u jednom trenu bi nasao pljuvacke za bazen napunit, a u drugom trenu hvalospjeve, tak da zavisi o momentu.

Iako bi se vecina ovdje slozila da je Baturina kao naj......perspektivniji, bolji, lucidniji, opet s vremena na vrijeme se nadju oni koji ga okarakteriziraju kao prevaru.......i vrlo brzo se pridruze znalci koji su to vidli ali nisu htjeli pljuvati.

Isto je bilo sa Petkom, Mišićem, pa i Ademi je nakon par mjeseci od nezamjenjive ikone postal veteran koji moze pomoci stavom.

Tak da, pusti komentare, kod nas bi se brzo propitivala kvliteta Akea, Daviesa, Gvardiola.......(da vrijede nebi k nama dosli, ozljede se, kriva pozicija, preskupi....).

Jbga, nemremo imati dva lijeva beka od po 20 milja, a ovi sa Aliexpresa nemaju garanciju, mogu biti super a mogu zastekat za 2 tjedna.
  • marcio amoroso
    43.6k
    Po ocjenama je dvanaesti igrač lige. Ne po sofi nego po ocjenama francuskih novina. Ne vjerujem da je baš taraba.
  • Laugreano
    4.5k
    Od kad nam igraju flastera na Misicu, igramo jako lose. Bulat ne preuzima njegovu ulogu izgradnje. Stoji previse naprijed. Ne sudjeluje u destrukciji.Po meni nam treba vise agresive i trke u vezi da se rastereti MIsica. Volio bi u toj ulozi vidjet LJubicica
    edit: krivi topic, ako neko moze premjestit u varazdin-dinamo
  • Lynx17
    4.3k
    Tesko je osloniti na misljenja/procjene navijace. Ponekad su u pravu, ponekad skroz u krivu.

Kada bi slusao vecina Dinamove navijaca (barem oni najglasniji tada na sportneta) dok je Brozovic igrao za nas, nema sanse da bi ga htio u svoj klub.
  • Lynx17
    4.3k
    Izbrisite...
  • Orc123
    12.7k
    A sta cemo? Kaj da uzmemo Barisica, taj ni ne hoda kak spada.....i jos ima 31g...
  • Armagedon13
    959
    Kako smo doznali da se "zadnjih dana radi"na traženju sportskog direktora,ima li tko saznanja koja su imena opcija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.