• Common Sense
    1.3k
    Nema nama budućnosti svijetle
    Bez reda, rada, lopate i metle
  • Zagi
    11.5k
    Hehe Drmić i Petko u napadu.
    Narod ima zbilja kratko pamćenje. Probali smo to relativno nedavno.

Nije funkcioniralo tad , a neće ni sada. No dobro, treba utvrditi znanje.
  • Orc123
    13.1k
    Glupo je ocekivati da cemo skroz mijenjati foemaciju barem ne dugorocno. Prepoznatljivi smo po 433 i na zimu se moraju dovesti igraci za taj sustav. Inace gledam malo LP i mislim si jbt prije par sezona smo bil konkurentni takvom nogometu, a danas mi imamo toliko teretnu, nekonkurentnu, sporu momcad da je to strasno. Kronicno fali brzine a o obrani da ne pricam! Moramo napraviti ozbiljan zaokret na zimu jer za Isus boga imamo veliku sansu ako budemo prvaci da udjemo LP a to se ne moze bez kvalitetnog kadra! Ljudi otvorite kesu, para mora biti i ulozite u klub, ostavite nesto iza sebe, stvorite dodatnu vrijednost, riskirajte! Ukoliko to ne naprave bit ce zapamceni ko grobari dinama i dinamo ce svwst na razinu HNL!
  • Droljo
    20.8k

Ja bih radije da probamo 352 ali kakvi su nam stoperi bolje da ne. Sad imamo dovoljno veznih za to bar...
  • austrijanac
    7.8k
    Prepoznatljivi smo po 433Orc123

Sve pet, ali kome smo prepoznatljivi?
    Pa nismo Talijani da imamo svoj sustav ili da smo mi izmislili 433.

Nije grijeh mjenjat sustav i prilagodit se onome što imamo.
  • Orc123
    13.1k
    slazem se ali na zimu moraju u remont, tako da dugorocno sigueno necemo igrati sa 3 iza....nema smisla jer potrebe nema za HNL i nikad nismo igrali u hnl 352 barem ne dugorocno....i europi kad smo se branili je to izgledalo dobro...za tu formaciju moras imati jake WB, brze stopere a to nemamo.....
  • NORTE
    19.6k
    Hehe Drmić i Petko u napadu.
    Narod ima zbilja kratko pamćenje. Probali smo to relativno nedavno.

Nije funkcioniralo tad , a neće ni sada. No dobro, treba utvrditi znanje.
    Zagi
    Koji crni Petković? Njega nema od 1.10. do tko zna kad.
    Hvala svima zaslužnima.
  • Orc123
    13.1k
    jedino je dobro da nas vrati u realnost da vidimo koliko zapravo smo losi i na sto ce sve to liciti kad mozda na ljeto ode i Petko i ako se ne trgnemo i ne dovedeđo pravog SD a ja si cak mislim i pravog trenera....
  • Doktor Kunić
    5.4k
    Admini foruma, dajte ovom čovjeku neku nagradu, bedz neki, da bude prepoznatljiv, kolko dnevno puta zaziva SD i pojačanja jedno te isto nonstop, vjerojatno i ovima iz Google što nas presluškuju preko mobitela ide lagano na ku*ac a nismo ni na 2 mjeseca do roka.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Kakva je to priča da smo kao išli po Raić Sudara? :rofl:
  • mali M
    8.6k
    dugorocno sigueno necemo igrati sa 3 iza....nema smisla jer potrebe nema za HNL i nikad nismo igrali u hnl 352 barem ne dugorocno....i europi kad smo se branili je to izgledalo dobro...za tu formaciju moras imati jake WB, brze stopere a to nemamo.....Orc123

Ali zašto nebi to uigrali? Kao prva stvar u hnlu wb se mogu više pretvarati u veznjake i dat dodatnu opciju napadu, a kad se branimo više su im obrambene zadaće. WBove čak i imamo "jake", nama su bekovi slabi. Brze stopere imamo samo ne igramo s njima... Perić, Boško i KTC su teretnjaci koji to ne mogu igrati... I napred jedna špica a dve polušpice... Ne igrat s dva napadača koje nemamo...
  • Teofil Kateran
    3.2k
    Da slažem se, probat uigrat nekih 3-4-2-1 sa Vidovićem i Baturinom iza Petkovića. Wing-backovi mogu biti Ljubo i Moha (Kaneko je također uigran za tu formaciju). Sredina naravno Mišić i Bulat. Jedino svi naši stoperi su praktički teretnjaci kao što kažeš to je istina i tu bi svakako po meni najprije trebali dovest pojačanja ako prelazimo na ovu formaciju. Iako ne vjerujem da će do toga doći, mislim da trenutno imamo, osim stopera, igrače za to.
  • Krizy
    61.1k
    Pisao sam o 3-4-2-1 i prije reprezentativne pauze, ali nije ništa mijenjao.
    Nešto će morati "kemijati", što se kaže.
    Ovako više ne ide, obrana dobra ko šahtovi u BiH.
    Čim ozbiljnija kiša (napad) sve pliva :rofl:
  • Mali Zeus
    19.3k
    Jebote ko da je Elvis Scoria uletio u ovu temu.
  • Plavi-9
    905
    Mislim da bi trebalo probati ofenzivni 4 3 3 sa jednim klasičnim zadnjim veznim (Bulat ili Mišić) a ispred njih Vidović i Baturina kao osmice. Mislim da bi time dosta dobili na progresivnim dodavanjima i protok lopte bi bio brži. Mislim da je to dobra opcija za "slabije" utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet