• Efes Pilsen
    17.1k
    Rekao je Jakir da je Nevistic i dalje prvi izbor. Mislim da ce ga istrpit do zime.
    Meni je njega tesko procijenit jer ni red ispred njega ne briljira.
  • Bernard
    1.5k
    Kad gledam Šutala i Nevistića,kao da im vidim strah u očima,neku nesigurnost.
    Kao da im treba neki pozitivni impuls,klik da im sjedne sve na mjesto i krenu igrati kak znaju.
  • mali M
    10.9k
    Meni je njega tesko procijenit jer ni red ispred njega ne briljira. — Efes Pilsen

uvijek je to tako, golman je dobar koliko linija ispred njega. to kažem kao golman. kad ti obrana riješava teške stvari, uklizava, baca se na glavu, onda i ti kao golman daješ 200%.. kad te ostavljaju na streljani, rade bedaste penale i ne mogu se držati osnovnih taktika, moral ti pada htio ne htio.. Možeš ti imat svoj dan i izbriljirati, ali u nizu (kako se događa u Dinamu trenutno) počet će ti padati i volja i forma...
  • mali M
    10.9k
    yep.. meni kotarski i šemper po guštu, ostale nebi previše se trudio jer smatram da nisu bolji od Nevistića...
  • Yovitssa
    1.1k
    Dinamo nema taj luksuz da se samo tako odriče igrača koji su plaćeni 3 ili 4 milijuna. Pričam konkretno o Nevistiću i Šutalu. Uvjeren sam da će dobiti priliku da se pokažu, a još sam uvjereniji da imaju kvalitet za Dinamo.

Šutala se jednostavno prerano ubacilo u vatru i u najteže utakmice. I laik bi znao da mu treba vremena i da ne može igrati odmah svaku i svaku najtežu. To je jednostavno greška struke.

Nevistić kao svaki golman koji nije branio dugo vremena ima svoje žute minute. Moramo ih istrpiti i gotovo.
    — marcio amoroso

Slažem se, ni sam ne bih bolje napisao. I na stranu to što je Neva plaćen 3 mil pa nemamo luksuz da se ponašamo kao "pijani miljarderi", žao mi je da mu se ne pruži prilika u kontinuitetu jer je pokazao da je jako dobar golman i u Varaždinu i Rijeci. Dakle, taman da smo ga doveli besplatno, znamo kakav je golman i treba mu dati priliku.
    Na kraju krajeva, tko nam garantira da se Ivušić/Labrović/Grbić ne bi pretvorili u kiksere prvih 5-10 tekmi nakon potpisa za Dinamo???

EDIT: Isto vrijedi i za Šutala. Mislim da je to prije neki grč i strah, a ne da su "falš" igrači...
  • striko
    4k
    Mierez definitivno. Vrši pritisak i na suparničku obranu a i na suce. Kad vidim Drmićevu nezainteresiranost i sinoćnju borbu Miereza, nemam dvojbe. Još i odličan asist kod prvog gola.
  • PlavacZRima
    394
    U HNLu gdje mi pretežno dominiramo posjedom kog će Mierez pritiskat,imamo mi svoju verziju MIereza u Kulenoviću koji istu puni trči,pritišće pa je svima mučno kad igra.
  • badjibadara
    10.8k
    Ipak postoji razlika, obzirom da je Kule dobar dio staža bio rezerva u Lokomotivi, dok je Mierez ipak prvotimac Osijeka.
  • Orc123
    17.5k

Kule napravi 2 sprinta kad uđe i tjt....on ne moze raditi konstantni pritisak ni jedno poluvrijeme s kamoli cijelu utakmicu...smijesno je uspoređivat ga d Mierezom jer je Mierez uz Petka i Livaju najbolji napadac u HNL....tj. jedini klasicni napadac u HNL koji moze trenutno igrat u Dinamu. Ivanovic je jos pre zelen....
  • badjibadara
    10.8k
    Da možete uzeti po jednog igrača iz svakog HNL kluba, kojega bi izabrali?

Rijeka - Pašalić
    Hajduk - Pukštas
    Osijek - Mierez
    Gorica - Pršir
    Varaždin - Elezi
    Lokomotiva - Krivak
    Slaven - Hoxha
    Istra - Majkić
    Rudeš - Latković
  • Orc123
    17.5k

Izbaci damp Prsira jer Soldo koji je tamo a nas je nike nista losiji igrac. Nema potrebe za njim.....
  • Nevo7
    1k
    Kule je bio rezerva u Lokomotivi samo iz razloga kaj Lokomotiva mora od nečega živjeti. Najlakše igrača na posudbi, od kojeg financijski nemaš ništa, staviti na klupu, a igrača kojeg žele prodati stavljaju u prvi plan. Tako je bilo sa Dabrom, Bravom, a tako i sa vjerojatno sa 80% naših igrača na posudbama.
    Pametni klubovi, ako žele da im netko drugi razvija igrača, kod posudbe igrača uglave klauzulu da će sna svakih N utakmica, minuta, platiti određeni iznos. I onda nema problema, igrač se razvija u drugom klubu i neće ga lagano izbaciti iz momčadi kad od njega imaju financijske koristi. To smo mi prošli sa transferom Gvardiola u RB Leipzig, oni su nama plaćali da kod nas igra.
    No, kada imaš rupu u proračunu koju trebaš hitno pokrpati, a rezultat ti nije prioritet, onda ćeš gurati i slabije igrače jer na njima zarađuješ. Kada je Lokomotiva bila u škripcu sa rezultatom, Kule je igrao i gurao, kada je bilo rezultatski lagodno (proljeće) i financijski loše, A. Bravo je postao špica i prodao se u Ameriku.
    Druga stvar je kada nemaš boljeg igrača i kad ti rezultat ovisi o posuđenom igraču. Tako Lokosi sada guraju Živkovića jer iskače i bolji je od Kalaice koji je pao u formi. Slično je sa Vidovićem, on kod nas mora igrati jer nemamo boljeg, no ovdje se najvjerojatnije ograničava minutaža jer sigurno moramo igrača po nastupu, zato smo ga i povoljno dobili (moja pretpostavka).
  • Orc123
    17.5k

Nitko nece ignorirati kvaliternog igraca, a npr. kule to nije.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Koliko se ja sjecam Kule je odbio Championship i MLS.. Zasto samo on zna.. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.