• jedan u nizu
    13.2k
    Mislim da su nam stoperi najbolji dio repke i da sa tim nemamo problema.
    Gvardiol ce jos napredovati a vec se smatra jednim od najboljih stopera trenutno. Šutalo nije jako daleko iza njega, ako se Ajax digne i postane/ostane prvotimac rast ce jos dosta.
    Nakon njih je Erlic koji je klasa ispod njih ali je solidan i standardan i bez velikih kikseva, rekao bih bolji od Vide i Corluke prije 5 godina.
    Nakon njih su tu Vida i Caleta-Car.
    U slucaju ozljeda ili necega pretpostavljam da bi sljedeci na redu bili Pongracic, Galesic i Smolcic.
    A tek nakon njih Peric i Šarlija.

Tovari kao obicno nakon 3-4 prosjecne tekme dizu igraca u nebesa za kojeg ni oni nisu znali da postoji.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Galesic? Smolcic? Sad ga i ti lupi.. Realno, Gvardiol, Sutalo i Erlic su prva opcija, a nako njih bogami ima prostora.
    Vida se moze oprostit, nece falit. Peric je dobio minuta i kod Dalica prije ozljede, poslije ozljede nije to vise ta razina.
    Cinjenica je da Hajduk malo prima, a Sarlija dost dobro blokira.
    U U21 se ne istice bas previse stopera. Pongracic je luda glava. Caleta Car je propo skupa s drugom Lovrenom, busi ih tko stigne. E sad, hoce na klupi bit Sarlija i Erlic ili Pongracic i Erlic je onak.. manje bitno.
  • jedan u nizu
    13.2k
    nakon gvardiola, Sutala i Erlica nemamo puno kvalitete, ali barem su oni na razini.
    One gore sam spomenuo jer bi mi prije bili opcija nego Sarlija.
    Sarlija moze, ali ako ostatak sezone odigra na nivou. Peric iskreno nije po meni jaka opcija, makar bi mozda i on zasluzio poziv prije ovih gore navedenih.

Uostalom, htjedoh reci da je od svih pozicija najnebitnije traziti nove stopere, ocajno nam fali napadac i krila koja su krila a ne veznjaci
  • Mihaljević
    12.9k
    Šarlija iz Koprivnice a priča čakavicom zato jer je došao u Hajduk hahaha, većeg idiota nisam vidio dugo.
  • Dino
    3.6k
    Pa iskreno cak mogu i rec da mi to ne djeluje kao shit of the day jer mi je normalnije prilagodit se okolini u koju si dobrovoljno dosao nego furat samo svoje.
  • seljak86
    2.9k
    Ovo kaj si rekao se odnosi na naučiti jezik, ne dijalekt.
  • Ali
    2.6k
    Šarlijin otac je iz zadarskog zaleđa u blizini modrićevog sela, pa je radi posla došao u koprivnicu gdje mu se rodio sin. Inače otac mu je bio godinama u upravi Slavena i da logično navojač je hajduka. Tako da nije baš iznenađenje da dečko priča čakavicom
  • jedan u nizu
    13.2k
    PJEVAČ Hari Rončević veliki je navijač Hajduka i podrška Marku Livaji. Nakon što je Livaja napustio reprezentaciju, pjevač je stao uz njega.

"Ja sam uvijek podrška Livaji. Čovjek nije ništa napravio što ne bi napravio normalan čovjek. Iza sebe nije imao nikoga, ni tada, ni prije, ni poslije. To je lik koji je omražen u 60% stanovništva Hrvatske samo zato što igra u Hajduka jer je i Hajduk isto tako omražen u Hrvatskoj, pa i u HNS-u.

Sve skupa je to produkt mržnje. Svih tih 60% prema Hajduku i Livaji kao glavnom predstavniku Hajduka u reprezentaciji. Jednostavno nisu željeli čak ni njega", kaže Rončević za Dalmatinski portal.
    "Jedini mogući potez"

"Mislim da je jedini mogući Livajin potez bio da se zahvali i da ode iz reprezentacije jer definitivno ne bi bio nigdje prihvaćen osim u Splitu. Vrijeme je gadno i evo vidimo što se događa, Livaja dođe u Rijeku i viču mu 'umri'.

Okej, želiš nekoga diskreditirati, ne vole ga ovamo, ne vole ga tamo, to je sportski, ali nije sportski nekome govoriti da umre. Kada igraš za reprezentaciju Hrvatske nije normalno da netko protiv igrača izvikuje takve gnjusobe. Vjerojatno je bio i drugdje vrijeđan. Rekao bih ovako, čovjek je čovjek", zaključio je.
    "To su njegove trenutne eskapade"

Rončević se osvrnuo i na Livajino pjevanje na megafonu u Šibeniku nakon što je Hajduk osvojio Kup, zbog čega je simbol Hajduka i Dalmacije dobio kaznu.

"Te njegove trenutne eskapade kada mu netko digne živce… Postoji nekakav statut po kojemu se igrač može kazniti, a on je za svaku svoju glupost bio kažnjen. Nije mi drago što se okrenuo izričito na Šibenčane, no ponijelo ga je, osvojili su Kup. Odnos Šibenčana i Hajduka je poznat od prije, igralo ih je masu i u Hajduku. Nekada je, 70-80%, možda čak i 90% Šibenčana navijalo za Hajduk, a što se dogodilo zadnjih 10 godina, stvarno ne znam i tko je krivac za to.

Mislim da Šibenčani nisu zaslužili da budu okaljani iz usta bilo kojeg splitskog igrača. Ipak, Livaja je za to bio kažnjen. Ponijelo ga je, okej, ljudi smo, griješimo. I ja nekada kažem ono što nisam mislio ili drugi pogrešno protumače, tako da ga razumijem", kaže.
  • db-izbjeglica
    17.6k
    "sveti" marko livaja je doslovno u svakom klubu imao problema sa disciplinom, tjerali su ga, navijači kluba u kojem je igrao su ga vrijeđali, svađao se sa svima...evidentno je da čovjek ima IQ manji od godišta...on i hajduk si izrazio pristaju, klub sa vjerojatno najglupljim navijačima na svijetu, koji zabrijavaju da se cijeli svemir urotio protiv njih u epskoj misiji osvajanja jadne lige poput HNL-a i vjerojatno jedan od najglupljih igrača u svijetu nogometa... ne čudi što im je idol, međusobno se zaslužuju!

iako nisam siguran da neće doći do nekakvog epskog skandala u kojem će preko noći postati omražen...
  • Dino
    3.6k

Iskreno, meni bude drago kad ljudi koji se dosele u Zagreb preuzmu neke nase fraze i rijeci i na taj nacin se krenu prilagodavat, ali jasno da je to samo moj dojam.
  • Kepec
    7.2k
    "Tek sada je pravosuđe na pravom testu: Hoće li nekoliko stotina Boysa završiti u zatvoru?"

Naslov jednog portala danas zbog pjevanja jučer.
    Zemljo otvori se s ovakvim novinarima.
  • Jaro
    10k
    zapravo je ovdje novinar u pravu. Zanemari na trenutak o kome se radi, te sto bi bio povod "zatvoru"?
    Ono sto je pravo pitanje ovdje: zavrsavaju li ljudi u pritvoru/zatvoru po slovu zakona ili politickim mihovima uvjetovanim pritiskom privatnika (u ovom slucaju udruge gradjana UEFA).
  • bbb medimurje
    4k
    8 clanaka je drug duplancic izbacil vezanih za tekmu gorica-dinamo
  • miro
    6.4k
    Moram reć vrlo glupa odluka grupe da se to napravi jučer. Imaš 100 ljudi u Grčkoj u zatvorima plus pizdarije na repki i nikakve eskalacije ti sad ne trebaju, a ti ideš na ruku ovima koji jedva čekaju sve etiketirat kao naciste. Baš nezrelo
  • seljak86
    2.9k
    Nek se lomi nek se lomi neka se sve sruši, jer su nama jer su nama neredi u dUši.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.