• Georg Koch
    8.3k
    Ja nesto mislim da je moguce. Zasto, ne znam ni sam :D
    Al definitivno se slazem sa @jedanunizu, na tu foru i idem nekako, da se kroz tjedan dana proda jedna tribina, navuklo bi to kroz iduce dane 3000 onih koji su na li-la.
    Ne znam, mozda sam samo optimist bezveze.
  • NitkoBitan
    40k
    Nije mi jasna matematika. Otvoreni su zapad dolje i sjever dolje. Mozda ce se otvorit zapad gore. Kad sve to zbrojis + 500 cehoslovaka to nije 20 000.
  • Georg Koch
    8.3k
    otvorit ce se i sjever gore 100% ako bude potrebno, odnosno ako prodaja bude isla bas dobro.
    Mislim da tu nije do kluba nego do nas :D
  • jedan u nizu
    20.2k
    ako bi se tribine rasprodale onda ce otvoriti sigurno i sjever gore.
    Osobno ocekujem sjever dolje i zapad dolje rasprodan i pola zapada gore da ode.
    Ako ne rasprodamo ove dvije tribine onda je stvarno zalosno. Na Astani je bilo sluzbeno 10 005 ulaznica, nesluzbeno sigurno 12k. S obzirom da smo s njima vec igrali i razbili ih, i da je Plzen najatraktivniji protivnik grupe, ocekujem da budemo par tisuca iznad toga.
  • NitkoBitan
    40k
    Mah, od sutra pa na dalje vrijeme pravo jesensko. Cekat ce ljudi par dana prije za kupnju karata, nikakve iznenadne navale nece bit.
  • deda
    48.5k
    Prešlo 600 karata. Očekujem 10-12 na tekmi.
  • zagr
    505
    da sad odma otvore zapad i sjever gore ja mislim da bi nas se moglo skupit 15k.
  • Fićo1986
    1.1k
    inace sam veliki pozitivac i optimista....al daj mi molim te objasni na cemu baziraš ovo mišljenje???
    Ako ce sluzbeno bit vise od 8000 to ce bit uspjeh....
  • zagr
    505
    poraz od ballkanija je mnogima još veći razlog za dolazak na viktoriu, uz to da nam je viktoria najveća prijetnja u borbi za prvo mjesto.
  • deda
    48.5k
    U prodaju su krenule ulaznice za Goricu:
    https://www.ulaznice.hr/web/event/100/129

Koliko mogu primjetiti 947 ulaznica je pušteno za istočnu tribinu.
  • deda
    48.5k
    Večernji izvještaj:

- za utakmicu s Viktorijom od ponuđenih ulaznica prodano je nešto preko 720
    - za utakmicu u Gorici ove subote u ponudi je još 1813 ulaznica od čega 877 za istočnu gostujuću tribinu, što znači da je za istu prodano 70 karata
  • Keyser Soze
    21.4k
    Ako ce sluzbeno bit vise od 8000 to ce bit uspjeh.... — Fićo1986

Ja sam isto pesimist oko broja ljudi inače, al ovo mi je nerealno. Pa na Astani koju smo nabili prije ove sezone je bilo preko 10k samo na brojačima s tim da je u stvarnosti bilo više. Protiv Sparte isti slučaj s 12k ljudi i to nakon ispadanja od Aeka. Na Viktoriji očekujem 10-13 tisuća.
  • NORTE
    27.9k
    da sad odma otvore zapad i sjever gore ja mislim da bi nas se moglo skupit 15k. — zagr
    U pravu si zapravo.
    Nama fali tribina istok i glavnin faktor je sada cijena od 25 € za zapad.
  • zagr
    505
    nemremo vidit broj karti
  • deda
    48.5k
    Trenutno stanje za Goricu:

za istok prodano 140 karata, u ponudi još 807.

Za zapad u ponudi još 817 karata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.