daj ajde prestani se objašnjavati. Navedeni likovi kojima odgovaraš i još pokoji spadaju pod ekipu koja se srami javno reč da su možemovci, ali će simptomatično popljuvati sve što ima ikakve moralne smjernice... — mali M
Evo, čovjek napiše za poznatu seljačinu da je seljačina...i ups, možemovac iz ormara. — vjeko1701
Ovo je podložno raspravi jer je jako bitno temeljem čega "kalibriraš" svoj moralni kompas. Jedan pedofil ne smatra ništa loše u onome što čini tako da je jako bitno temeljem čega i tko diktira te moralne smjernice.Svatko u životu ima neke svoje moralne smjernice koja ga vode i apslutno svatko smatra da po njima postupa — vjeko1701
Zato i kažem da me ne zanimaju stranke nego tko šta radi i kako. Ako pričamo o Zagrebu trenutno radi "ideologija" i to loše.Ove fore s bandićevcima, možemovcima i svemu ostalome su isto sranje, drugo pakovanje — vjeko1701
Ovo je podložno raspravi jer je jako bitno temeljem čega "kalibriraš" svoj moralni kompas. Jedan pedofil ne smatra ništa loše u onome što čini tako da je jako bitno temeljem čega i tko diktira te moralne smjernice. — mali M
Ovo je podložno raspravi jer je jako bitno temeljem čega "kalibriraš" svoj moralni kompas. Jedan pedofil ne smatra ništa loše u onome što čini tako da je jako bitno temeljem čega i tko diktira te moralne smjernice. — mali M
A što ako kažem da su mi ove TT-ove spodobe također gnjusne i da mi je drago kaj ih je jazavac Pernar fino oprao? Sam i dalje možemovac? — rob ljubavi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.