Hoću reći da mi je žalosno da nisu dobili neki datum i u Zagrebu gore navedene grupe i izvođači. A ovog nisam spomenuo. Tak da već sad ti je u krivom smjeru.
A siguran sam da bi napunili Arenu bez problema. — xFire
sve si rekao.. ja još mogu shvatiti ljude koji su glasali za njih, ljudi su toliko očajno željeli promjenu da mogu shvatiti logiku iza toga, ali da ima ekipe koja i dalje misli da su oni najbolji izbor i za budućnost nemogu shvatiti...Ma to je ta ideološka komponenta koja je meni užasna. Nemam nikaj protiv takvih festivala, al' zakaj forsiraš i nasilno doslovno tjeraš ljude da nekaj prihvaćaju. I ne samo to, nego financiraju... nisu to neke pare, al ono svejedno...
Daj radije neki poduzetnički hub stvori jebote ideologija — Aggro
ma ja mislim da se on prvobitno nadovezao na to u šta nam se pretvara Zagreb pa malo pogubio konce sa argumentom koncerata.. načelno kužim što želi reći al to nije na tema jer nije Tomica zabranio nikome da napravi koncert u Areni...Znači ti misliš da oni žele u Zagreb, ljudi žele njih, ali netko im "ne da". Ne zvuči ti logičnije da oni jednostavno ne žele u Zagreb jer ima puno većih i globalno poznatijih mjesta za koncerte? — xavier
ma ja mislim da se on prvobitno nadovezao na to u šta nam se pretvara Zagreb pa malo pogubio konce sa argumentom koncerata.. načelno kužim što želi reći al to nije na tema jer nije Tomica zabranio nikome da napravi koncert u Areni... — mali M
Pa karte su u prodaji već 3 mjeseca za jednog od najvećih repera ikad (ako ne skillom, onda zvjezdanim prahom) pa Arena još nije rasprodana.
Isto tako postoji razlog zašto Fifty dolazi jedino u Zagreb kad se gleda ova imaginarna regija, jer je ipak plodnije tlo za takvu muziku nego drugi gradovi. Situacija je takva kakva jest, i ekipa očito ne gleda dolazak ovdje kao nešto isplativo, to nema veze s Tomaševićem. — Mlađi referent
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.