• Efes Pilsen
    17.1k
    Cemu ovo politicke?
  • miro
    10.1k
    Ma ok, da, ali posebno se na tom polju ističu
  • NORTE
    27.5k
    dan zalosti sutra (u srijedu), zasto nije bio danas ili jucer? U srijedu se trebao igrat beogradski derbi, moguce da se Vucic bojao reakcije navijackih skupina ili mu je dan zalosti samo paravan za odgodu utakmice koju je i prije trazila Zvezda. — NitkoBitan
    Vjerojatno najodvratniji klub na kugli zemaljskoj.
    A itekako ima konkurencije.
  • deda
    48.5k
    Vrijedni Šveđani prvo plaćali ovina socijalu, sad će plaćat vojsku i na kraju zat vorske troškove.
  • Bruh
    1.3k
    pošto je EU rekla da će gasit mreže tokom prosvjeda imam osjećaj da neće biti puno zatvorskih troškova... ako se u ikog može uzdat Švedska a i vjerovatno uskoro Francuska to je vojska
  • Muka
    357
    Pošto je vezano za rat u Ukrajini, prati li tko situaciju s ovim oruzjem sto je kao trebala ova fiktivna firma i HR isporuciti? Strasno da se o tome u medijima apsolutno nigdje ne spominje.
  • i more je plavo
    1.3k
    Strasno, opet ce ginuti ljudi sa svih strana, slagali se oni sa politikom ovih koji lansiraju rakete ili ne.
  • Bruh
    1.3k
    Vrijeme je da se izrael više i oslobodi tih bijednika
  • serbus
    6.2k
    Ma da meni je fascinantno da godinama ista taktika..
    Opali stotine raketa ubiješ 3 ,4 Izraelca glavešine se sakre brzo u svoje bunkere.. a onda narode snađi se u tim kućama od blata.
    Odmah Izraelci dižu svoje bez gledanja samo da vrate na bilo kojoj "meti" svi postaju meta. I svaku put omjer završi na jednog Izraelca pedeset Palestinaca.
    Nevjerojatno mi je tako bezglavo ubijanje svojih ljudi a da narod to podržava ... apsolutno ništa nisu dobili a opet će izginuti a ustvari dobili su da će ih sad tek Izrelci nagazit
  • NB86
    17.7k
    Meni nije jasno kako je obavjestajnim agencijama izraela ovo promaklo, jebeni hamas ih napao iz svih smjerova i zauzeo sigurnosne točke oko gaze di su izraelski vojnici, da mi je netko rekao da hamas uopce ima sposobnost zauzeta par naselja ne bi mu vjerovao a kamoli da ce se dogodit
  • NB86
    17.7k
    Nevjerojatno mi je tako bezglavo ubijanje svojih ljudi a da narod to podržava ... apsolutno ništa nisu dobili a opet će izginuti a ustvari dobili su da će ih sad tek Izrelci nagazit — serbus

Jebiga 70 godina nemoci te dovedu do toga da ti je ovakvo naizgled besciljno ubijanje civila neka pobjeda pa podrzavaju hamas.

Smatram da je ovo sve u cilju prekidanja normalizacijski procesa sa najprije saudijskom arabijom ali i opcenito zaljevskim monarhijama koje su pocele otvoreno pozivat izraelske delegacije od sportskih do kulturnih manifestacija u zadnjih par godina, posjecivaju ih ministarska izaslanstva iz izraela, obavjestajno surađuju, bas daleko je to otišlo da bi hamas i palestinci to gledali sa strane pogotovo jer je i biden nastavio podrzavat te procese u kojem su palestinci stavljeni po strani.

Realno nakon ovog i reakcije izraela sve te suradnje padaju u vodu, izgubit ce palestinci dobar broj simpatija na zapadu (za koje ih boli kurac i od koje nemaju nista) a ucvrstit ce poziciju u bitnim saveznicima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.