Aggro
xavier
Hoću reći da mi je žalosno da nisu dobili neki datum i u Zagrebu gore navedene grupe i izvođači. A ovog nisam spomenuo. Tak da već sad ti je u krivom smjeru.
A siguran sam da bi napunili Arenu bez problema. — xFire
Jaro
mali M
sve si rekao.. ja još mogu shvatiti ljude koji su glasali za njih, ljudi su toliko očajno željeli promjenu da mogu shvatiti logiku iza toga, ali da ima ekipe koja i dalje misli da su oni najbolji izbor i za budućnost nemogu shvatiti...Ma to je ta ideološka komponenta koja je meni užasna. Nemam nikaj protiv takvih festivala, al' zakaj forsiraš i nasilno doslovno tjeraš ljude da nekaj prihvaćaju. I ne samo to, nego financiraju... nisu to neke pare, al ono svejedno...
Daj radije neki poduzetnički hub stvori jebote ideologija — Aggro
ma ja mislim da se on prvobitno nadovezao na to u šta nam se pretvara Zagreb pa malo pogubio konce sa argumentom koncerata.. načelno kužim što želi reći al to nije na tema jer nije Tomica zabranio nikome da napravi koncert u Areni...Znači ti misliš da oni žele u Zagreb, ljudi žele njih, ali netko im "ne da". Ne zvuči ti logičnije da oni jednostavno ne žele u Zagreb jer ima puno većih i globalno poznatijih mjesta za koncerte? — xavier
Mlađi referent
vjeko1701
Nolifer
ma ja mislim da se on prvobitno nadovezao na to u šta nam se pretvara Zagreb pa malo pogubio konce sa argumentom koncerata.. načelno kužim što želi reći al to nije na tema jer nije Tomica zabranio nikome da napravi koncert u Areni... — mali M
Pa karte su u prodaji već 3 mjeseca za jednog od najvećih repera ikad (ako ne skillom, onda zvjezdanim prahom) pa Arena još nije rasprodana.
Isto tako postoji razlog zašto Fifty dolazi jedino u Zagreb kad se gleda ova imaginarna regija, jer je ipak plodnije tlo za takvu muziku nego drugi gradovi. Situacija je takva kakva jest, i ekipa očito ne gleda dolazak ovdje kao nešto isplativo, to nema veze s Tomaševićem. — Mlađi referent
mali M
jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.