Hrvatskom narodu i novinarima nije stalo do zaštite prava zatvorenih hrvatskih građana, dapače žele im sve najgore.Super mi je kako nacional napiše članak i odmah ga svi mediji prenose jer je riječ o nečemu kaj potencijalno može naštetiti Dinamu ili ljudima oko kluba.
Kada su određeni portali objavljivali novosti vezane uz dobrobit navijača i kluba onda je to ostalo na tom portalu i nije se širilo, djelilo i objavljivalo dalje po ostalima.
Naravno ne čudi me to uopće nego mi je više fascinantno i odvratno kako sve to djeluje. — Kepec
Pogledaj brojke na sjeveru nakon Atene.Brojka ima veze s tim, da ako nas javnost i novinari gaze, moramo pokazat da smo jaci od tog. A navijaci to pokazuju na stadionu. — ksapi
Hajdučki mediji na zadatku: "Još Hrvata u grčke zatvore".Prozivaju policiju i traze javne informacije — bbb medimurje
Potpis na neriješeno dolje, ako uzmemo tri odlično.Ljubo, Baturina i Drmić pod upitnikom za Ballkani. Jel moguće više? — sanjinlego
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.