↪Mali Zeus ajde nemoj pliz.. moje pitanje je zašto je ovo u novinama. Napisao sam gore da se moje pitanje ne tiče Eduarda. — mali M
↪Mali Zeus o čem ti pričaš, zakaj radiš dramu gdje je nema... da, ja mislim da su ovo jeftini politički bodovi i nije mi jasno zašto micanje postera sa prozora ima nekakvu važnu gradsku vijest... to ima veze sa gradom jednako koliko i preuređenje banke ili peveca... rekao sam nemoj pliz jer ne želim se sukobljavati a ti odma na prozivanje tko je ovdje šef.. kaj se odma bacaš čim se spomene gradska vlast... — mali M
↪Mali Zeus briga me za tvoje političko opredjeljenje. Opet, Konzum preuređuje svoje prostore. Uf.. pročitao sam članak i neda mi se s tobom o tome. Ništ posebno se ne "preuređuje" što je vrijedno spomena osim tih plakata sa prozora. I super mi je kako si rekao "Nisu posteri nego reklame" :lol: — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.