• Infinity
    18.6k
    navijam za što više golova.Eduardo

Takodjer. A kako je Varazdin izasao nakon primljenog gola, bit ce ih na jednu stranu sigurno :grin:
  • serbus
    5k
    Ma meni nije jasno tako ekstremno na 0 1 , pa tekma se igra navijaj daj im podršku da okrenu.
  • ZadnjiSamPutaKažeŠoroveIsokake
    434
    Mađari prepišite stadion na nas , da vidite šta je pravi nogomet...
  • Infinity
    18.6k
    Svidio mi se Varazdin nakon primljenog gola. Nije da Osijek nije imao zelju okrenuti utakmicu, al Varazdin je izasao jako visoko, cak i prijetio, bio potpuno ravnopravan protivnik, a na trenutke i bolji.

Zakasnio sam na pocetk utakmice, ne znam kakvi su bili do 0-1, al nakon toga su se grcevito branili i ostavljali dojam da ce se raspasti kad Osijek izjednaci. Nakon gola Osijeka skroz druga utakmica. Odigrali su s puno vise samopouzdanja i zasluzeno odnijeli bod. Ne bih se kladio da ce Osijek na kraju imati puno vise bodova od njih.
  • Patak
    3.5k
    Tko je gledao, kakav je bio Bukvić? Sad kad nam je na "radaru".
  • Orc123
    11.8k
    Obo sto sam gledao moram rec da Brodic mi nije pokazao nista a Bukvic premalo...sve skupa ne moze se donosit zakljucak na osnovu par dobrih ili losih utakmica Bukvica.
  • Infinity
    18.6k
    Brodic nevidljiv.

Bukvic dobar sve do trenutka kad treba centrirati. Centarsut mu nema ostrinu i branici uvijek stignu na to loptu, a pogotovo je to sad dolazilo do izrazaja kad se Varazdin branio s jako puno igraca. Veliki plus je to sto je vrlo lako dolazio do prilike da centrira, lako je pronalzio prostor, ali mora raditi na tom posljednjem potezu.

I dalje sam misljenja da ga trebamo dovesti, jer to sto mu fali se moze rijesiti treningom. Ne fali mu brzine ili nogometne inteligencije. Cuvarima bjezi i jako dobro ulazi u prostor.
  • Facke
    6k
    Mene nije jasne zbog cega i neki mediji pisu ak Tomas s Osijekem ne dobi Belupo da je bivsi. Pa daj si pogledajte momcad. Imaju 3 pobjede, 3 remija i 2 poraza. To je sasvim uredu. Kaj ocekuju? Otkad je Bjelica presel sve su isli rasprodati a ulozili nisu bas absolutne nis. A Kulesevic more brbljati kaj oce, al on je pijun v klubu. Madari mu odreduju koga kupiti koga prodati.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    magarad se ekstremno napaljuje na utakmicu protiv lokomotive, poruke u lomljenju nogu, tjeranju u kost, borbi protiv dušmana, svi su protiv njih, mitska borba, sveti gral zvan titula...

jbt jel oni iole shvaćaju koliko je to patetično i jadno.. :sweat:
  • OsamŠest
    5.4k

Uopće me ne bi iznenadila njihova serija od 6 poraza.. :grin:
  • Ivdzo11
    6.8k
    Koga je ovo rudes doveo
  • NitkoBitan
    27.1k
    Bas me zanima kakvo ce bit stanje terena dolje. Kisa pada skoro cijeli dan. Tesko da to moze bit olakotna okolnost Hajduku.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ako ostane ovako u Puli i lokosi dobiju danas, Gorica preuzima prvo mjesto :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.