• reziser
    8.3k
    Po meni mora biti minimum 20k...
  • NB86
    17.7k
    Po meni isto ali to se nece dogodit
  • DrawTube
    7.1k
    Peteroznamenkasta brojka na Astani i Ballkaniju i 15 000 na Plzenu bi bilo top
  • Do kraja2023
    498
    Ak nas bude prek 10.000 puna saka brade, nazalost to je tak.
  • NitkoBitan
    39.5k
    Treba vratit prodaju kao u "stara vremena". Par dana prije tekme na karatani pa onda online. To ce uvijek potegnut nekoliko stotina a mozda i tisuca ljudi vise kad vide da je dogadaj IN (odnosno redove na karatani). Ovako online kapa svaki dan par stotina i to ljudi uzimaju vise manje nasumicno pa ne ode ni jedan sektor, dojam je da je potraznja nikakva.
  • bluepower86
    1k

Sigurno ce na tisuce ljudi stajat na karatani 3 dana prije utakmice s Astanom.Protiv istog protivnika prije nekih mjesec dana je bilo 7k,u cetvrtak ocekujem max izmedu 12-13k sto je odlicna brojka.Isto tako nadam se punoj Kranjci u nedjelju.
  • deda
    48.5k
    U prodaju su puštene i karte za nedjeljnu utakmicu s Rudešom koja se igra u Kranjčevićevoj ulici. U prodaji je 4.560 ulaznica, od toga 999 ulaznica za istočnu tribinu.

Cijena zapad 15, a istok 10 eura.

Link: https://www.ulaznice.hr/web/event/120/9

Nk Rudeš ima 50 prodanih godišnjih ulaznica.
  • Salva
    3.1k
    15 eura za Maksimirski zapad djeluje kao promotivna cijena pored cijena za Rudeš na Kranjči.
  • deda
    48.5k
    Zakaj, pa tam imaš krov.
  • mlinchica
    7.4k
    Mislim da je ovaj komentar @deda najjači danas. :lol: Kakva romantika :monkey:
  • NB86
    17.7k
    Po meni zapad kranjce sto puta vise vrijedi nego zapad maksimira, tribina uz teren i bar pola je natkriveno, rađe cu za to dati 15 eura nego na nasoj ruini.
  • NitkoBitan
    39.5k
    rađe cu za to dati 15 eura nego na nasoj ruini. — Nino Bule

Rade ces dat 15 eura Rudesu neg Dinamu? Pa mislim... krov je koristan samo kad pada kisa :grin:

Imao sam ja prije 5-6 godina godisnju za zapad dolje, sasvim pristojan pogled. Nije bas ni zapad Kranjce tik uz teren.
  • bluepower86
    1k
    Hoce li bit karata u slobodnoj prodaji za istocnu tribinu na dan utakmice? Unaprijed hvala na odgovoru.
  • NB86
    17.7k
    Rade ces dat 15 eura Rudesu neg Dinamu? Pa mislim... krov je koristan samo kad pada kisa :grin: — NitkoBitan

Govorim o usporedbi tribina ne klubova, logicno da ko netko tko svake godine kupuje godisnju za dinamo rađe njemu dajem pare nego klubovima koji igraju na kranjci
  • Kepec
    10.2k

Na ticketpointu ih na dan utakmice neće biti.
    Za online ne znam, valjda bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.