Baturina prošle sezone nije igrao niti jednu utakmicu lige prvaka. — Zagi
S Rukavinom se kasni godinu dana. — Zagi
Zašto gubi vrijeme u juniorima? — Zagi
Zašto je na istoj poziciji kupljen Kačavenda? — Zagi
Crnac neprespektivan? — Zagi
Mauro ne može do minute jer je Perić takva stoperčina? — Zagi
Lijevi bek iz juniora puštenu Empoli, a igraju Ljubičić i Mika? — Zagi
Baturina lani samo s Chelseajem u Londonu nije igrao. Sam sam nekoliko puta pisao ovdje kolko je fizički nedorastao izgledao kontra ozbiljnih protivnika i da mora poradit na fizikalijama. — Captain America
U kojem smislu kasni? Jesu tu na njegovoj poziciji bili najbolji igrači cijele ekipe? Eto, sad nema Ivanušeca pa opet ne može do minuta. Ako te 3 trenera ne šmekaju, očito je u tebi problem. — Captain America
Nije li Vrba 10ka? Najveći klupski eksponat je okupirao tu poziciju (sad je tu i Vidović) i sigurno je Vrbi bolje bit na klupi umjesto skupljat minute u juniorima. — Captain America
Isto tako, Kačavenda ima 2 godine seniorskog nogometa i dobrih nastupa za repku. Sve ono što Vrba nema. — Captain America
Perić nam drži obranu već 5 godina i ne znam čemu potcjenjivanje njega. — Captain America
I ovaj novi klinac , Yamal. — Zagi
Umjesto toga su ga gurnuli u juniore. — Zagi
Nije, 8ica je — Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.