Eh, mi bi birali gdje ćemo… Znači oni doslovno na svakom kraju Hrvatske mogu skupit bez problema više od 6000 navijača na utakmici, a mi se borimo toliko skupit u Zagrebu. Čini se da je onda stvarno omjer u broju navijača debelo u njihovu korist. — Juznjak
Na kraju krajeva Brod i okolica su plavi i siguran sam da bi se toliko skupilo i da mi igramo i više. — Mali Zeus
Moje su misli išle u smjeru da je tamo od tih “par tisuća” ljudi bilo sigurno 90% njih koji navijaju za Hajduk. Ti si upravo povukao paralelu koja nema smisla i uspoređuješ bi li se nas skupilo isto u Slavoniji. Pa nas bi sigurno trebalo bit puno više, to nije upitno. Ali znači li to da ne postoji dio Hrvatske gdje oni mogu doći igrat a da ih se ne skupi par tisuća? Jer ako u Slavoniji oni skupe toliki broj ljudi, a mi se uvijek udaramo u prsa kako je Slavonija plava, onda me strah i pomislit što je u ovim područjima za koja govorimo da su 50/50. — Juznjak
Ne bi mi iz Zagreba, ali bi lokalni dinamovci.Ljudi, da ga jebeš, mi nebi napunili neko slavonsko selo sred radnog tjedna/dana....budimo iskreni sami prema sebi! — masacusec
Da nismo 18 godina prvaci opravdanje bi bilo “šta ih imam ić gledat kad ionako stalno gube” — Juznjak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.