• Ivdzo11
    8k
    Germanijak doznaje: Sampdorija stigla po mladog Dinamovca, pa dobili odbijenicu!
    Maro Katinić redovito nastupa za slovenski Bravo gdje je na posudbi, a Dragan Skočić uvrstio ga je među U-21 reprezentativce.....
  • Mihaljević
    13.3k
    Germanijak doznaje: Sampdorija stigla po mladog Dinamovca, pa dobili odbijenicu!
    Maro Katinić redovito nastupa za slovenski Bravo gdje je na posudbi, a Dragan Skočić uvrstio ga je među U-21 reprezentativce.....
    Ivdzo11

Katinić je zvijer, kalibar Gvardiola! Privatnog trenera ima. On je za Bernauera svijetski doktor. Nisu ovi iz uprave baš tolko ludi da ga puste...
  • Juznjak
    4.3k

Pito bi ih ja bi li odbili da je Sampdorija ponudila 500 tisuća eura više.
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Osvrtnik zaželio dobrodošlicu kući Ademiju, kaže gotovo :grin:
  • Georg Koch
    6.3k
    Boze daj da ih odbiju.
    Pisao sam vec, Maro Katinic je za mene buduca stopercina i Dinama a i repke(mozda malo teze jer Sutalo i Guardiol ce zajedno iznijet narednih 7-10god.)
    Bas bas velike nade ulazem u njega.
  • OsamŠest
    5.8k
    Moreno Živković je meni još bolji..
  • Ivdzo11
    8k
    Zivkovic, Gurlica, Katinic.... potencijal je tu
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Zona nakon što nasjedne na pedesetu insider info ovog prijelaznog roka

• NitkoBitan
    29.2k
    Jel se tema zakljucava u ponoc odnosno ima li ju se uopce namjeru zakljucat neko vrijeme do zimskog prijelaznog roka?
  • Maximo
    799
    Standardno Iago od gotovog dolaska,do opet propalo...ne znam kako ih nije sram tako radit poso
  • Crni86
    12.8k
    jedino di je to bilo sasvim gotovo je bilo u naslovu pojedinih novina koje skupljaju klikove te smo se svi nalozili. I onda ispod u clanku pisalo da se jos samoo treba dogovorit s igracem. Ispostavlja se da su SN jucer lagale jer su rekle da su se klubovi dogovorili a danas ispada druga prica. Shvatite i da novinari neke price uljepsavaju, izvrcu i sl. samo kako bi se prikupio neki lajk. Nazalost to je danasnje novinarstvo.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Ni u jednom trenutku nije ni bilo istine u tim natpisima za brazilca
  • Jurki
    18.5k
    Jos 10 sati i ova nocna mora bu gotova. Konacno.
  • Facke
    6.3k
    Ha transfer Iaga je onda bila sto posto laz , prvo su se klubovi dogovirli da igrac odlucuje el dolazi a sad je prica da ga klub uopce nece pustiti.
  • Crni86
    12.8k
    pitanje je i jel mozda neko pusta neke poluinformacije pogotovo kad imas dvije zaracene strane od kojih je jedna bas neki dan na Tvu komentirala transfer rok… ne treba nasjedat na sve sta se pise isto kao kako je bilo i na proljece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.