• The Undertaker
    9.3k
    prije koju godinu smo isto dovodili 'kapitalce' koji bi danas bili sprdnja.jedan u nizu

Petkovića i Oršića prije nitko nije gledao, Brodića gledamo svaki vikend.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ok Pierrot je bolji Al nemojte reći da ni Brodić u izraelskoj ligi nebi dao 9 golova ..
  • Patak
    3.5k
    Zamijenili smo kvalitetu za kvantitetu.
  • Zagreb1992
    2.9k
    Nije problem u Brodiću nego je licemjerno tokom ljeta ne dovoditi kvalitetna pojačanja , a sad dati za prosječnog HNL igrača 500 k ..a pričati preko medija o nekoj štednji..Inače tog istog Brodića su mogli za par mjeseci besplatno dovesti.
  • Dinamouberalles
    241
    Ako je brodić treća opcija onda je upgrade u odnosu na Copa , Budimira , Jurica itd vjerovatno će se probat na zimu rjesit Drmica ili Kulenovića
  • Dinamouberalles
    241
    Možda ga je Osijek htio pa im ga uzeli zbog miereza
  • miro
    8.1k
    Ovo je low-risk potez i apsolutno ga pozdravljam. Za 500.000 eura dobit prirodnog strijelca i to još domaćeg dečka iz vlastite škole je po meni jako dobar izbor. Pri tome ne mislim ja da je on Haaland, ali nam može biti itekako od koristi.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Brodić je dobar igrač i može u Dinamu biti 2. ili 3. napadač. Ako Jakir misli igrati s 2 napadača, ovo je super potez…Petko voli asistirati, a ovaj vidi samo gol i zna ga uvaljati….Ja bi ga uzeo odmah, ali ovdje se očito vraća Lokomotivi jer smo im uzeli Kuleta u zadnj čas…
  • San Lorenzo
    23.6k
    Brodić neće za nas odigrat 10 utakmica, ljudi daj se saberite...biti će u Varaždinu na posudbi, onda će iduću sezonu u Loksu, nakon toga će biti ustupljen Rijeci kojoj ćemo još biti zahvalni jer je preuzela njegov ugovor.
    Ovaj transfer je ruganje, blamiramo se cijeli prijelazni rok i nemožemo sklepati ekipu za ovu sezonu, ali smo sad, zadnji dan prijelaznog roka odlučili slagati roster za narednu sezonu...daj još Ćorića da dovedemo i predstavimo ga kao ulaganje u budućnost kad nagodinu izađemo Baturini u susret i prodamo ga za 6,3 milijuna u Antalyaspor.
  • The Undertaker
    9.3k
    Frigan nam je lani bio loš pa sada imamo Brodića i Kulenovića. Jedino što ima smisla je da Petko odlazi najkasnije na zimu a mi se punimo HNL avlijanerima.
  • Droljo
    23.3k
    Frigan nam je lani bio loš pa sada imamo BrodićaThe Undertaker

Jel imamo? Nigdje nisam vidio da je potpisao
  • Marcinko
    803
    Kud se rok nije završio 31.8
  • The Undertaker
    9.3k
    Pitao sam da li je sigurno potpisao pa su ovdje rekli da jest. Ako nije, uklopio sam se u većinu naklapanja i lupetanja.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Jel imamo? Nigdje nisam vidio da je potpisaoDroljo

Možda je i u Varaždinu pao mrak, a ujutro će krenut dizat visinu odštete
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.