• Fanboy
    2.8k

Igrač koji ima preko 200-ak nastupa za Dinamo u sezonama kada je Dinamo ostvario najbolje sezone u Europi nakon pola stoljeća, trenutno u najboljim godinama (26) i to kada nam je roster u velikoj krizi.
    Normalno da bi bio od pomoći, ja ne znam jel i jedan igrač više zadovoljava kriterije Dinama da nema kritika čim se njegovo ime spomene.
  • Jurki
    12.6k
    roster u velikoj kriziFanboy

Ali ne za pozicije sestice i osmice. Misic, Ljubo, Bulat, Halilovic, Sucic.. za dvije pozicije.. pa kam jos?
    Edit: bolje onda Krdzalica vratiti s posudbe nego uzeti Gojaka na veliku placu
  • San Lorenzo
    16.9k
    Inače, najpozitivniji dio prijelaznog roka je bio kad se Kulešević napizdio i zainatio da nam neće prodati Miereza, bili smo na milimetar da damo 4 milijuna eura za rijedak primjerak Argentinca koji nezna nažonglirati tri na nozi...hvala Kule, bar netko da makar indirektno odradi nešto dobro za nas. :up:
  • The Undertaker
    5.8k
    Lani, ne ove godine.
    Neka nam Brodića sad.
  • diebalo77
    212
    Čudno kako nema ništa novo u vezi Akija i iaga
  • Mihaljević
    10.2k
    Da je on valjao ne bi on u Fradiju za pola milijuna završio , a u Torinu su ga sterali... On je dobar igrač ali jedan od onih igrača sa "greškom". Pored Mišića , Ljube i Bulata , još kad smo doveli Halilovića nema šta tražiti... Uostalom on ima dobar CV , a završi u klubu poput Rijeke, to puno govori.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Mislim da će Brodić koji je dinamovac dobro doći. On je kao klinac pun sebe, napravio grešku, niti prvi niti posljednji. No danas nama kao treća špica, jaka rotacija a jeftin igrač dobro će doći. Neka na zimu potroše lovu na pravog napadača i to je to. Sad ak su stupili u kontakt sa ovim iz izraelac neka to završe. Da se počne ozbiljno delati. Malo glupo da ga nisu odmah dopeøjali a ne kuleta. Sad se plaćaju penali za kuleta, transfer suma za brodica, nadam se najboljem a očekujem najgore. Neki se lože na iaga, pa kaka crni iago. Ovi nisu u stanju dovest dva igrača ispred nosa. Dva mjeseca im trebalo. To su priče za malu djecu. Brodić je kapitalac i to nam je Max što možemo dobit od tih stručnjaka. Basta
  • Ivanmtk
    1.1k
    Ali kako klasičan modus operandi ovo ljeto.. Bace u eter Pierrota, dovedu Brodića, bace Mensaha i Iaga, a ne bi s čudio da dovedu Miličevića... Živa katastrofa
  • Blueshadow86
    1.9k
    Daj nam malog Bukvića. :eyes:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    bolje onda Krdzalica vratiti s posudbeJurki

Čitaju Zonu. Nemoj im davati ideje.
  • Jurki
    12.6k

Od Gojaka definitivno bolja opcija..za rotaciju ponekad

Samo nek citaju jebo im pas mater nesposobnu.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Bilo bi zanimljivo napravit spisak svih igrača koji su spominjani u kontekstu transfera u Dinamo ovo ljeto. Mislim da ih je blizu 30 ak
  • NitkoBitan
    19.1k
    Netko je negdje stavio popis svih spomenutih po pozicijama. Rijec o brojci 80-100.
  • Ivanmtk
    1.1k
    bolesno. Ako netko nađe nek zalijepi..
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Mislim da je 50-60, iznad 30 sigurno ali ne vjerujem da smo došli do 80
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions