• Neki tip
    21.4k
    na druženju Zone se moramo onda skupiti svi takvi iz ekipa koje su se raspale i napraviti novu ekipu :) — Sajla

Čisto da potaknem one koji se premišljaju.. Ako/kad druženja Zonaša bude, par riječi iz osobnog iskustva.

Na Zonu sam došao, "zalutao", jer ekipa iz mog okruženja bitno manje prati Dinamo. Imali su kao i ja godišnje za istok pa za zapad, ali zapravo su išli samo na europske i jedan od njih ponekad na HNL, a ja sam o Dinamu htio razgovarati svaki dan i na tribini biti svaku domaću tekmu.

Ak se dobro sjećam, bio sam na moru i guglao "forum dinamo". Jedino što je gugl izbacio posvećeno samo Dinamu (dakle da nije forum.hr, sportnet) bila je Zona. Čitao par dana, registrirao se, bilo je to u srpnju 2019., eto me i dalje tu.

Na prvo druženje koje je bilo organizirano sam i došao, zapravo samo znatiželjan vidjet kakvi ljudi stoje iza nadimaka ovdje. Ispostavilo se da sam tam upoznao odličnu ekipu. Malo pomalo, skompali se. Sad na sve tekme idem s njima, kako domaće tako zapravo dosta često i na gostovanja (i HNL i Europa), a družimo se i čujemo i nevezano za tekme.

Udomili me, a onda i udomaćili na sjeveru, rebrendirali u pridruženog bojsa.

Sad sam na sjeveru nešto ko Hrvatska u Europskoj uniji. Premda zadnji doš'o, čini mi se kao da tu "oduvijek pripadam", član formalno, a u mnogočemu i praktično, al daleko od bitnog, imam utjecajne prijatelje, ali većina ne zna tko sam i kaj tu radim. :lol:

Eto, Zonu se može brendirati kao Tinder za Dinamove navijače. :eyes:
  • Crusades
    26.1k
    A Bogme danas smo vidjeli i šta znači NORMALAN stadion
  • Robi T
    415
    Tomašević ponovio da ako Mamićevci dođu na vlast u Dinamu nema ništa od suradnje kaj se tiče stadiona niti onog u Kranjči niti novog na Maksimiru.
  • Facke
    9.1k

Kak duge bude to jos ponovil? Teski idiot.
  • flexXy
    3.4k
    Kao da bi se inace ista napravilo
  • marcio amoroso
    54.3k
    Ja ne znam šta Kranjča ima sa Dinamom i uređenjem istog? Da dođe crni Đavo na čelo kluba Kranjča je potreba kao prvo za grad Zagreb.
  • NB86
    17.7k
    A kao radi se jer treba zamjenski stadion dinamu, inace se nebi radila
  • marcio amoroso
    54.3k

Ako im je to rezon onda zaista debilno razmišljaju.
  • Mali Zeus
    22.2k
    a ne radi se stadion koji bi služio gradu. Kakva budala.
  • NB86
    17.7k

To im je rezon 100%, smatraju da imaju vaznijih stvari za ulagat u gradu od kranjce i potrosit 20 mil eura ali kao paket u kojem je to zamjenski stadion i rjesava se maksimir su prelomili da ce ulozit u nju
  • San Lorenzo
    24.6k
    Lik je s tim ultimatumom samo poslao poruku klubu da se ne zajebava s predstojećom skupštinom...ništa loše tu ne vidim, dapače.
  • NORTE
    27.8k
    Tomašević ponovio da ako Mamićevci dođu na vlast u Dinamu nema ništa od suradnje kaj se tiče stadiona niti onog u Kranjči niti novog na Maksimiru. — Robi T
    Adut na našoj strani.

kapacitet te tribine je 4.333 u ovom trenutku. To mozes provjeriti i na klupskoj stranici — Infinity
    Nisam ni gledao web jer sam pretpostavio da uopće nisu ažurirali taj manjak stolica na zapad gore.
    I sad sam jako sumnjičav prema tolikom broju stolica, ali vjerujem na riječ.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Lik je s tim ultimatumom samo poslao poruku klubu da se ne zajebava s predstojećom skupštinom...ništa loše tu ne vidim, dapače. — San Lorenzo

To pod uvjetom da je Mumiji uopće stalo do stadiona. Što mislim da nije. Al svakako sad treba raditi pritisak sa svih strana.
  • Robi T
    415
    vrijeme će pokazati je li to spin ili uistinu to misli
  • mali M
    10.9k
    ma dečki sve okej, al Tomica da je došao tu u vrijeme Mamićeve vladavine bi si bio najbolji frendić s njim... odavno govorim da će doć do "komplikacija" i TT je samo čekao razlog da može pobjeć od nepromišljeno obećanog stadiona... a sad, kolko se već dalo njegovim kompićima za nacrte, ha šta sad, pojeo vuk magare... velim već odavno, Dinamo treba uložiti 2 mil eura u montažni stadion u Sesvetama i s njima dogovoriti feeder/parent ugovor. Sesvete rastu i šire se i tamo se isplati napraviti mali stadiončić, igrat tamo ligu, europu gdje propisi dopuštaju i graditi sami Maksimir
    Smijao bi se na ovo jer sam odavno predvidio, ali sam ipak neizmjeno tužan jer ostajemo na sramoti zbog političkih igrica i skupljanja poena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet