• NORTE
    16.4k
    precesto VAR presuti kad je na stetu hajfuka i jednostavno se na javi... zadnji primjer je crveni za high kick u glavu.Ali
    Prečesto ih suci i Hns guraju, Var se u njihovu korist javlja kad ne bi smio (Bjeličin Osijek na Poljudu), a ne javlja kad treba (penali i sl.).
  • Muka
    357
    Samo činjenice treba im raspostirati...Činjenica je da je sudac igonirirqo vidljivo igranje rukom i fa nije htio suditi vec ga je VAR opomenuo na to. Činjenica je da nije htio vidjeti lakat u glavu Špikiću i lovlacenje Perića od istog igrača, tu je VAR isto zakazao(ili nije radi neaktivne igre). Također kao prvi penal sudac se potrudio da nevidi udarac nigom Perića, opet VAR se uključio i to ispravno. Samo činjenice na njihove laži.
  • Mihaljević
    13.1k
    [/img]q=tbn:ANd9GcRzRsnQmwtBDgpsEcfaHOUZ3liKomZOa1vnLQ&usqp=CAU[/img]
    Protiv Belupa odma u prvih 11 , razumijem da do sada nije igrao (AEK , hajduk , Rijeka , Osijek...) jer nam je gorilo pod nogama , al protiv Belupa/Astane da vidimo kakav je igrač , pa dao je 9 golova u J1... Igrači iz Japana koji dođu u Europu (posebno Celtic , St-Truindese , Sporting...) inače eksplodiraju... Šta smo ga otpisali nakon što nije dao gol protiv Gorice u šesteroduplom bloku? Ili protiv AEK-a doma , u kojoj se nije snašao ni Mišić a ne Takuro sa 20% jezika... Uvjeren sam da ćemo ga otkupit , samo da mu daju šansu.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Drago mi je da kolega dijeli moj optimizam prema nasem japancu :heart:
  • NORTE
    16.4k
    Hajduku kazna od 26.5 tisuća eura za staklenu bočicu u glavu igrača Istre i 100 upaljenih baklji.

Možete li zamisliti hajdučko-medijsku hajku da se to dogodilo na Maksimiru...
    Naravno da možete.

HnsŽV.
  • deda
    37.5k
    PAOK ih je koštao 42 keke. Znači 69 keka, u kratkom roku ode 3.450 članarina.
  • Juznjak
    4.2k

U prijevodu: dođite na stadion, donesite 1-2 eura i dobijete staklenu bocu da gađate protivničke igrače. Vjerujemo da će netko od vas biti precizan pa ćemo od novca koji ste dali na ulazu platit kaznu HNS-u. Na ovaj se način simbolički može prikazati koliko je kazna mala i smiješna.
  • austrijanac
    7.3k
    Hajduku kazna od 26.5 tisuća eura za staklenu bočicu u glavu igrača Istre i 100 upaljenih bakljiNORTE

Ne da su dobro prosli, nego mogu na kamenita vrata zapalit svijecu i zahvalit Bogu.

Katastrofa
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    UEFA ih protiv PAOK-a kazni skoro duplo većom kaznom a tada je bilo puno manje incidenata. HNS je puno milostiviji ali svejedno ne sumnjam da će navijači Hajduka i ovu kaznu smatrati ogromnom a Klakočera dinamovim pijunom.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    "Sad nam popustaju da nas mogu sprcit kad nam bude gusto" :wink:
  • The Undertaker
    8.2k
    Kako ide sa kaznama i recidivistima, svake sezone ispočetka?
  • Keyser Soze
    14k
    Ja ne znam kaj v pričate, pa mediji pišu da je Hajduk dobio "žestoku" kaznu :grin:
  • Krizy
    57.9k
    Hajduku kazna od 26.5 tisuća eura za staklenu bočicu u glavu igrača Istre i 100 upaljenih baklji.NORTE

pinguman-surprise-pinguman.gif
  • Ivdzo11
    7k
    Garmash predstavljen u Osijeku, iako ima 33 godine fino pojacanje
  • Mr Anderson
    12.1k
    Kazna je mala s obzirom da je igrač pogođen staklenom bočicom. Ne kužim kako nisu kažnjeni barem praznom tribinom ako ne i cijelim stadionom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.