• Krizy
    59.2k

Zato što mu je dobro krenulo, pričekati će sezonu da se potpuno dokaže i prodati ga za 7+ milijuna umjesto nama za max 3.
    Moja pretpostavka.
  • Georg Koch
    6.3k
    Mene samo zanima:
    Gdje je izisla vijest za njega?
    Plavi agenti/osvrtnici/privatni izvori/portali...itd? :D
  • LovroZG
    1.3k
    Sad sigueno nije nedostupan s obzirom da su drugdje zstvoreni vecinom transfer rokovi...da se da đilja ili dvije eura imas igraca za 4-5sezona uz Stojka...Orc123

Već sam napiso, al strašno me zanima zašto bi on, koji je u Dansku došo prije pol godine, sada kad mu se otvorilo mjesto u prvih 11 otišo k nama?? I to iz kluba koji igra Europu u klub koji ga za Europu više ne može prijavit?
  • Orc123
    12.6k
    Da takvog talenta dovedu na tome bi im skinuo kapu i pojeo govno kolko sam ih kritizirao...taj ce decko za godinu dana vrijediti preko 10mil eura! Lako se s Dancima dogovore bonusi plus postotak pa to moze vrlo lako doci i do tih 7..mozda i vise ako se proda za veliku cifru....
  • LovroZG
    1.3k
    Sanjinlego prije dvije stranice.
  • Marcinko
    761
    Ernest Nuamah koji je prodan za 25M a sad je na posudbi u LyonuCastAway1986
    Pomislih kako su sposobniji od nas jer su klinca od 19g za toliko uvalili, pa sam otišao pogledati video i malo je reći da je brutalan.
  • sanjinlego
    4k

Baš to htio napisati. Dinamo želi Osmana, a Zvezda je htjela zadnjeg veznog - Diomande. Opet kažem, ponuda je poslana, i odbijena. O iznosu €€€ ne znam.
  • Marcinko
    761
    prodati ga za 7+ milijuna umjesto nama za max 3.Krizy
    Ma otići će on i za puno više, a naši neće ni toliko ponudit, ovo je jedan od onih što se vole praviti teškim insajderima.
  • Georg Koch
    6.3k
    mozda covjek odavno zeli suradjivati sa Drmicem, i sada mu se zelja ostvaruje :D
  • Marcinko
    761
    Ja sam više za opciju da Rukavina dobije priliku.
  • sanjinlego
    4k

E jbg sad, ja kao da sam napisao naši žele Ronalda za 100 milijuna eura. Fino sam objavio, sve što znam. Detalje ne znam, i nisam ih napisao.

Gdje je bilo objavljeno za Tibora i Bogdana, skoro do potpisa? Nigdje! Kakvi agenti, osvrtnici, Nicote i slicni.
  • CastAway1986
    3.5k
    Prvo i meni ovo je malo nerealno! Znači Nuamah je otišao za 25 lani Schjelderup isto za velik novac od Zvezde su za Diomandea tražili 5M..Njima trenutno nije do novca a ovaj Osman mi djeluje kao njihov novi veliki potencijal na kojem će opet zaraditi..S obzirom da nigdje nema vijesti o ovoj ponudi vjerujem da je lažna u protivnom bi da ga dovedemo bilo bi super
  • sanjinlego
    4k
    Da, lažna je. Kao što je i laž da sam jučer u 15 sati napisao - Ademi neće doći do ponoći, a Pierrot nikako.

Isto kažem, od golmana nema ništa, mislim na Labrovića i Ivušića.
  • Marcinko
    761
    je li ti razumiješ da ti te informacije ne možeš imati, osim ako znaš da naši nisu poslali ponudu za Labrovića i Ademija, hoćeš još reći da ručaš s didom i kinezima
  • flexXy
    3k
    Jel sanjin alter ego naseg Fabrizia
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.