• Miro Vugrinec
    10.5k
    nigdje nisam reko eksluzivno kao prvo. Kao drugo neki su me pitali u chatu misljenje itd. A mora da idem u onda neku top teretanu kad sam vec dao ohoho informacija prije medija i prije svih da sad ne nabrajam. Ovo je moj zadnji komentar na ovakve komentare.
  • Mihaljević
    15k
    Updetovali su onda članak, nije ovo prije pisalo... Miličević iz Lokse here-we-go.
  • i more je plavo
    1.3k

Pa ak je iz hnl-a , i nema standardnijeg i boljeg lijevog beka od njega.
    Sad jel on bas klasa za Dinamo......bumo vidli, ali u ligi osim Melnjaka i nema bas dobrog lijevog beka.
  • Mihaljević
    15k
    Ako planiramo dovest nekog ranka Miličević, imamo Mykhu i Ljubu koji su za HNL Roberto Carlosi , ako planiramo dovest nekog rank Mensah onda +.
  • i more je plavo
    1.3k

Znam da je iz Lokse, na njega sam i mislil, nego usput velim da bas liga i nije nakrcana sa dobrim lijevim bekovima.
    Po meni je Melnjak najbolji lijevi bek u ligi, ali njega nebi uzeo ni da dodje badava, jbga on je torcidas, a ne samo igrac.
  • Mr Anderson
    21.5k

Ma nisi ti nijednu informaciju dao prije medija. Ovo kaj si danas napisao se ovdje znalo par sati prije.
  • Juznjak
    4.7k
    Melnjak najbolji lijevi bek u ligii more je plavo

Melnjak je meni katastrofalan. Ne znam igrača koji više prostora ostavlja iza sebe a igra u obrani. Njima vezni igrači i lijevo krilo moraju više puta u svakoj utakmici krpat njegovu poziciju. Ne bi volio da imamo beka u ekipi koji ima toliku slobodu i koji dobar dio utakmice glumi lažnu devetku.
  • NB86
    17.6k
    Imam osjecaj da ce mi proc citav zivot a dinamo nece imat lijevog beka
  • i more je plavo
    1.3k

A jbga, Ljubo nije bek niti bi on to zelio biti, a Mikha osim sto znaju da nije najzdraviji, jos se i placa po nastupu, pa nebi bilo lose imati jos jednog igraca koji je bas ono "lijevi bek" , jer ak pocne gurati Perkovica ili Sosu na beka, pa nek ovi na njima neprirodnom mjestu kiksaju, pokopali bumo ih, pa nece konkurirati ni za stopera.
  • i more je plavo
    1.3k

Jbga, malo ih je.
    Ak Ajax da 8 milja za Sosu, a oni imaju jebenu školu i skauting......znas da ih bas i nema.
  • Crni86
    23.8k
    kakvo je misljenje o Andriji Vukcevicu iz Rijeke? Moje misljenje je cak da je on nesto bolji od Milicevica, a cini mi se da se spominjao njegov odlazak iz Rijeke. Ali zbog cjelokupne situacije Misko bi vjerojatno trazio 2,3 miljkice
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Kad se analizira naša vezna linija,ona je dosta teretna sa Bulatom i Misicem,pogotovo ako je Ljubo na beku i u tekmama bržeg tempa kao Aek vani i sad Osijek mi patimo dosta.

Tako da pozitivno gledam na Halilovica koji je motoričan igrac i u oba smjera bi nam trebao donijeti brzinu reakcije.
  • ivosivo
    259
    ↪i more je plavo kakvo je misljenje o Andriji Vukcevicu iz Rijeke? Moje misljenje je cak da je on nesto bolji od Milicevica, a cini mi se da se spominjao njegov odlazak iz Rijeke. Ali zbog cjelokupne situacije Misko bi vjerojatno trazio 2,3 miljkiceCrni86

Protiv Lille-a je odigrao zadnju tekmu za Rijeku… rekli su da ide u Meksiko…
  • i more je plavo
    1.3k

Je njega nisam spomenul, jer je Sopic rekao da je pristao odigrati protiv francuza iako je vec sve dogovorio za odlazak u Mexico. Tu je pokazal i karakter.
    On je isto super bek za nase prilike, odgovoran, super centarsut, dobre fizikalije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.