• bbb medimurje
    4.1k
    Ak se vec trazi golman ja bi svakak provjeril status kotarskog
  • Markelo
    3.4k
    Zašto bi Labrović došao bit rezerva Nevistiću?
  • Ivdzo11
    7.5k
    Hodao bi na rukama do Zagreba kad bi se to rješilo :lol:
  • CastAway1986
    3.3k
    A mene zanima koliko bi Pafos tražio za Ivušića?
  • Mlađi referent
    13.3k
    Labrović je najbolji golman HNL-a, reprezentativac i već 3 godine u top formi, najbolji igrač Rijeke.

Nevistić nikad to nije bio ni blizu. Ako ga kupujemo, dovodimo duplo kvalitetnijeg golmana koji sigurno neće bit klupa, a Nevistić nam svakako treba za Europu, drugi par cipela je kaj nama golman nije potreban da bi bili prvaci.
  • OsamŠest
    5.7k
    Livaković nije branio prvu utakmicu za Fenerbahče, nego bio na klupi.

U slučaju da je nezadovoljan, možemo po njega..
  • Facke
    6.3k

Minimalne tri milja
  • Facke
    6.3k

A znas kulika mu placa je? 2 milje.
  • Crni86
    12.3k
    ovo ljeto se spominjao neki premierligas da ga zelis za 6,7 milijuna eura. Mislim da je nama Kotarski debelo nedostizan.
  • Crni86
    12.3k
    od kud ta info? Pokusavao sam nac informaciju o placi ali vidim samo da po Tm-u vrijedi dvije miljke.
  • scooniepenn
    5.1k

OK, onda nam se ocito shvacanje iste konstatacije razlikuje. Meni to djeluje kao umanjivanje objektivne kvalitete, kritika.
  • IceMan
    3.3k
    Sad čitam da Makedonci objavili da Ademi ide u Zagreb na potpis. Na fejsu.

Ima ko kakve info?

Ajmo Fabrizio Vugrinec :grin:
  • Krizy
    58.8k
    Kakvih sve upisa ima, pomislio bih da su u prvih 11 Šitum, Bralić i Fućak (bez uvrede navedenima).
    Da nekim slučajem završimo treći jednu sezonu, mnoge osobe s ove teme bi prestale pratiti klub.
    Svakako da prijelazni rok nije odrađen idealno ali sada bar imamo širinu, iako manju brojku dokazanih igrača u odnosu na zadnjih par sezona.
    Uvjeren sam da će ovaj roster imati prednost na polusezoni a tada ćemo znati, nadam se i uprava, kakav filter treba napraviti.
  • ZyklonB
    12
    Padobranac gruhh tress
    Pozdrav svima
    Kako do sad jednom ne objave da Bruno ostaje, bome nam znaju čupati živce.
  • Miro Vugrinec
    9.1k
    Arijan Ademi nece igrat za reperezentaciju zbog sitne ozljede. Vrlo je blizu da se vrati u Dinamo, klubovi se dogovaraju oko otkupnine. Kroz par dana Arijan Ademi bi trebo postat novi stari igrac Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.