• Miro Vugrinec
    10.1k
    nigdje nisam reko eksluzivno kao prvo. Kao drugo neki su me pitali u chatu misljenje itd. A mora da idem u onda neku top teretanu kad sam vec dao ohoho informacija prije medija i prije svih da sad ne nabrajam. Ovo je moj zadnji komentar na ovakve komentare.
  • Mihaljević
    14.2k
    Updetovali su onda članak, nije ovo prije pisalo... Miličević iz Lokse here-we-go.
  • i more je plavo
    1.3k

Pa ak je iz hnl-a , i nema standardnijeg i boljeg lijevog beka od njega.
    Sad jel on bas klasa za Dinamo......bumo vidli, ali u ligi osim Melnjaka i nema bas dobrog lijevog beka.
  • Mihaljević
    14.2k
    Ako planiramo dovest nekog ranka Miličević, imamo Mykhu i Ljubu koji su za HNL Roberto Carlosi , ako planiramo dovest nekog rank Mensah onda +.
  • i more je plavo
    1.3k

Znam da je iz Lokse, na njega sam i mislil, nego usput velim da bas liga i nije nakrcana sa dobrim lijevim bekovima.
    Po meni je Melnjak najbolji lijevi bek u ligi, ali njega nebi uzeo ni da dodje badava, jbga on je torcidas, a ne samo igrac.
  • Mr Anderson
    15.6k

Ma nisi ti nijednu informaciju dao prije medija. Ovo kaj si danas napisao se ovdje znalo par sati prije.
  • Juznjak
    4.5k
    Melnjak najbolji lijevi bek u ligii more je plavo

Melnjak je meni katastrofalan. Ne znam igrača koji više prostora ostavlja iza sebe a igra u obrani. Njima vezni igrači i lijevo krilo moraju više puta u svakoj utakmici krpat njegovu poziciju. Ne bi volio da imamo beka u ekipi koji ima toliku slobodu i koji dobar dio utakmice glumi lažnu devetku.
  • NB86
    17.4k
    Imam osjecaj da ce mi proc citav zivot a dinamo nece imat lijevog beka
  • i more je plavo
    1.3k

A jbga, Ljubo nije bek niti bi on to zelio biti, a Mikha osim sto znaju da nije najzdraviji, jos se i placa po nastupu, pa nebi bilo lose imati jos jednog igraca koji je bas ono "lijevi bek" , jer ak pocne gurati Perkovica ili Sosu na beka, pa nek ovi na njima neprirodnom mjestu kiksaju, pokopali bumo ih, pa nece konkurirati ni za stopera.
  • i more je plavo
    1.3k

Jbga, malo ih je.
    Ak Ajax da 8 milja za Sosu, a oni imaju jebenu školu i skauting......znas da ih bas i nema.
  • Crni86
    18.1k
    kakvo je misljenje o Andriji Vukcevicu iz Rijeke? Moje misljenje je cak da je on nesto bolji od Milicevica, a cini mi se da se spominjao njegov odlazak iz Rijeke. Ali zbog cjelokupne situacije Misko bi vjerojatno trazio 2,3 miljkice
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Kad se analizira naša vezna linija,ona je dosta teretna sa Bulatom i Misicem,pogotovo ako je Ljubo na beku i u tekmama bržeg tempa kao Aek vani i sad Osijek mi patimo dosta.

Tako da pozitivno gledam na Halilovica koji je motoričan igrac i u oba smjera bi nam trebao donijeti brzinu reakcije.
  • ivosivo
    251
    ↪i more je plavo kakvo je misljenje o Andriji Vukcevicu iz Rijeke? Moje misljenje je cak da je on nesto bolji od Milicevica, a cini mi se da se spominjao njegov odlazak iz Rijeke. Ali zbog cjelokupne situacije Misko bi vjerojatno trazio 2,3 miljkiceCrni86

Protiv Lille-a je odigrao zadnju tekmu za Rijeku… rekli su da ide u Meksiko…
  • i more je plavo
    1.3k

Je njega nisam spomenul, jer je Sopic rekao da je pristao odigrati protiv francuza iako je vec sve dogovorio za odlazak u Mexico. Tu je pokazal i karakter.
    On je isto super bek za nase prilike, odgovoran, super centarsut, dobre fizikalije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.