• miro
    8.1k
    Nevistić iz vremena Rijeke kad je došao u Dinamo je bolji golman nego Labrović sada. Pa jel ima itko normalan u tom klubu da pusti igrača da odigra bar 10 utakmica
  • Joza
    645
    Uvjeren sam da bi se i dan danas igrao sa 90% ekipa ove godine
  • NB86
    17.3k
    Sreca nasa nisu sposobni bilo koji ozbiljan transfer zavrsit tako da nece kupit golmana
  • NitkoBitan
    33.7k
    Fali nam jedan golman koji ce konkurirat Nevisticu. Budimo realni, Zagorac je tu samo zbog atmosfere. Ako smo ovaj rok prosli u duhu stednje bio bi red da ga tako i zavrsimo. Vracaj Cavlinu... Ako su specijalci spremni dat za golmana 2,5-3 milijuna a za napadaca ili krilo nisu onda stvarno :roll:
  • DiddyGuela
    4.9k
    Ivor Padur je zanimljiva opcija ako cemo traziti novog golmana.
  • Mihaljević
    14.2k
    Teško jako , čujem od prijatelja iz Nizozemske , da je on tamo u TOP 2-3 golmana lige, a ovaj Gojko Mrčela trener vratara stvarno top trener... Neva , Pandur , Sluga , Labra... Nije to slučajno da svaki golman Rijeke posljednjih godina eksplodirao kod njega.
  • Facke
    7.1k

Pandur je tek napravil transfer ove lete nakon posudbe ga je Sittard kupil. Tak da od toga nista. Dati Nevisticu priliku. Jbg zgledal je lose u Pragu a bogme i z Osijeku.
  • Infinity
    20.6k
    I Pandur i Semper koji se isto danas spomenuo su ovo ljeto ostvarili transfere i trenutno su prvi golmani u svojim klubovima.

Nema sanse da bi dosli. Nit bi ih ovi sad pustili, nit bi oni dosli biti rezerva.
  • DiddyGuela
    4.9k
    Fortuna je mali klub u Nizozemskoj, to je kao nekakva Lokomotiva kod nas. Iz tog razloga vjerujem da bi ga mogli privuci u Dinamo ako stvarno budemo trazili golmana. Iako kako sam rekao i prije, Nevistic zasluzuje priliku do kraja ove polusezone. Svi grijese, i Livi je grijesio kada je tek stao na gol. Vjerujem u Nevistica, mislim da ce on biti vrlo dobar golman u buducnosti.
  • Marcinko
    803
    Kod Neve je trenutno najveći problem što skuplja ruke uz tijelo umjesto da povećava obujam tijela, to je napravio i kod prvog gola i kod drugog i kod one situacije kad je Lovrić imao otvorene prostor i pucao preko gola gdje je dobro izašao na njega ali se skupio umjesto da se raširi. Ali ništa što se ne može poboljšati i Livi je imao pofino boljki, samo što se kod Livija odmah vidjelo da ima ekstreme reflekse.
  • NORTE
    21.5k
    Nadam se da Labrović ne dolazi.
    Jednostavno ne želim da dinamo posluje s rivalima i nadam se da će Nevistić iskoristiti povjerenje.
    U suprotnom da ćemo dovesti bilo koga samo da nije iz rivala.
  • Mihaljević
    14.2k
    Ja bi volio Labrovića samo da se Mišković propuca.
  • Crni86
    18.1k
    Bilo je ovdje spomena da mi nemamo love za Kaspera Schmecihela. Covjek upravo potpiso za Anderlecht…
  • bbb medimurje
    4.8k
    Ak se vec trazi golman ja bi svakak provjeril status kotarskog
  • Markelo
    3.5k
    Zašto bi Labrović došao bit rezerva Nevistiću?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.