• Noel
    13k
    Nego sjetih se jesu Sosa i Bernauer novi Sigali i Taravel?
  • Georg Koch
    6.3k
    Sigali mislim da sam citao nedavno, 36god i sada da igra. Ne bi nam bio na odmet polugodisnja posudba :D kakav stoper je to bio...
  • miro
    6.8k
    Nevistić iz vremena Rijeke kad je došao u Dinamo je bolji golman nego Labrović sada. Pa jel ima itko normalan u tom klubu da pusti igrača da odigra bar 10 utakmica
  • Joza
    645
    Uvjeren sam da bi se i dan danas igrao sa 90% ekipa ove godine
  • NB86
    16.9k
    Sreca nasa nisu sposobni bilo koji ozbiljan transfer zavrsit tako da nece kupit golmana
  • NitkoBitan
    28.5k
    Fali nam jedan golman koji ce konkurirat Nevisticu. Budimo realni, Zagorac je tu samo zbog atmosfere. Ako smo ovaj rok prosli u duhu stednje bio bi red da ga tako i zavrsimo. Vracaj Cavlinu... Ako su specijalci spremni dat za golmana 2,5-3 milijuna a za napadaca ili krilo nisu onda stvarno :roll:
  • DiddyGuela
    3.7k
    Ivor Padur je zanimljiva opcija ako cemo traziti novog golmana.
  • Mihaljević
    13.3k
    Teško jako , čujem od prijatelja iz Nizozemske , da je on tamo u TOP 2-3 golmana lige, a ovaj Gojko Mrčela trener vratara stvarno top trener... Neva , Pandur , Sluga , Labra... Nije to slučajno da svaki golman Rijeke posljednjih godina eksplodirao kod njega.
  • Facke
    6.3k

Pandur je tek napravil transfer ove lete nakon posudbe ga je Sittard kupil. Tak da od toga nista. Dati Nevisticu priliku. Jbg zgledal je lose u Pragu a bogme i z Osijeku.
  • Infinity
    18.9k
    I Pandur i Semper koji se isto danas spomenuo su ovo ljeto ostvarili transfere i trenutno su prvi golmani u svojim klubovima.

Nema sanse da bi dosli. Nit bi ih ovi sad pustili, nit bi oni dosli biti rezerva.
  • DiddyGuela
    3.7k
    Fortuna je mali klub u Nizozemskoj, to je kao nekakva Lokomotiva kod nas. Iz tog razloga vjerujem da bi ga mogli privuci u Dinamo ako stvarno budemo trazili golmana. Iako kako sam rekao i prije, Nevistic zasluzuje priliku do kraja ove polusezone. Svi grijese, i Livi je grijesio kada je tek stao na gol. Vjerujem u Nevistica, mislim da ce on biti vrlo dobar golman u buducnosti.
  • Marcinko
    746
    Kod Neve je trenutno najveći problem što skuplja ruke uz tijelo umjesto da povećava obujam tijela, to je napravio i kod prvog gola i kod drugog i kod one situacije kad je Lovrić imao otvorene prostor i pucao preko gola gdje je dobro izašao na njega ali se skupio umjesto da se raširi. Ali ništa što se ne može poboljšati i Livi je imao pofino boljki, samo što se kod Livija odmah vidjelo da ima ekstreme reflekse.
  • NORTE
    17.2k
    Nadam se da Labrović ne dolazi.
    Jednostavno ne želim da dinamo posluje s rivalima i nadam se da će Nevistić iskoristiti povjerenje.
    U suprotnom da ćemo dovesti bilo koga samo da nije iz rivala.
  • Mihaljević
    13.3k
    Ja bi volio Labrovića samo da se Mišković propuca.
  • Crni86
    12.3k
    Bilo je ovdje spomena da mi nemamo love za Kaspera Schmecihela. Covjek upravo potpiso za Anderlecht…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.