• Droljo
    32.4k
    Pričekajmo još za konačan sud petak. — IceMan

Još i petak da čekam. Nema šanse.
    Tko se na mlijeko ofuri i u jogurt puše...
  • Dinaminjo
    2.5k
    Tako nam je grah pao da treba shvatiti ovu polusezonu kao selekciju, kao filter. Imamo 10ak igraca u rosteru za koje je dojam kako nikom ne bi falili da du otisli / nisu dosli.

Tko prezivi, biti ce jezgra koju treba nadograditi
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    dobro zboriš, svaka na mjestu buraz
  • Sljeme
    3.1k
    Zašto je Ademi uopće otišao? — Cosey

Iz istog razloga zbog kojeg su otišli i ostali. Veća lova.
  • Infinity
    21.6k
    Svaki Pierrot na planeti ce prije u Austriju Beč — Logistika

Nece, jer Austria ne placa bolje ni od stedljivog Dinama. Mi smo i sto se tice euroutakmica privlacniji nego becani. Sto se cijele Austrije tice, mi smo igracima zanimljivija destinacija od svih njihovih klubova, osim Salzburga.

igrači koje želimo odu na kraju u Tursku,Grčku — Logistika

Da, jer placaju vise nego mi. Livi u Feneru ima vjerojatno duplo vise nego sto je imao kod nas.

Sve je u parama, to treba shvatiti i pomiriti se s tim. Mi moramo gledati kako zaraditi vise, jer to znaci vecu potrosnju, a veca potrosnja povecava mogucnost da je igrac kojeg dovodis kvalitetan. Mi smo za sad povecali zaradu, ali smo smanjili potrosnju i srozali kvalitetu.

Pierrot bi sigurno dosao u Dinamo da smo dali dovoljno love. Mozda smo jednoj strani i dali, ali ovdje treba zadovoljiti i igraca i klub.
  • sanjinlego
    4.3k
    Transfer Ademija propao zbog vremenske razlike. Jel moguće ovo pisanje? Bit će bolje.
  • Mali Zeus
    22.2k
    To mi je na razini da Kaneko ima problem jer zna samo japanski.
  • Facke
    9k

Ima vremena do 9.9 nek ga prijaviju za HNL
  • Mihaljević
    15.2k
    F5QDrXtWUAAl5VI?format=jpg&name=large
    Evo našao ovu sliku na fejsu, u nekoj boomerskoj Dinamovoj grupi... Ajmo Aki...
  • OsamŠest
    8.4k
    Evo našao ovu sliku na fejsu, u nekoj boomerskoj Dinamovoj grupi... Ajmo Aki... — PlavaSlavonija86d

Svaka čast svemu, al kakvo sramoćenje. Pustite čovjeka nek radi svoj posao.

PS., pretpostavljam da je poruka za oživljavanje Drmića bila presudna da ga Jakir ostavi.
  • Logistika
    1.6k
    ima tu istine...ali igrač iz HNL kad dobije ponudu iz Poljske Extraklasse uzjebe se kao da Man City zove. Bježali su na Cipar kao u Bundess ligu da idu. Kod nas lete jedino iz BiH lige. Mozda sam Austiju uzeo kao losiji primjer. Hoce ljudi i kvalitetu zivota za sebe (igrački mislim). Ti kad pogledas utakmicu Mađarske lige,pa HNL,nasa liga izgleda kao da je druga liga Mađarske. A tek Poljska.Hocu samo reci,imas ti tu sta pregovarati i nagovarati.
  • marcio amoroso
    54.3k

Osjećam susramlje kad vidim ove poruke :monkey:
  • Crni86
    25.1k
    Netko je vec to ovdje naveo, ali Dinamo nikad nije ni dovodio kapitalce. U povijesti imamo 3 transfera iznad 3 milijuna eura. Uvijek su se eobodili igraci za velike novce koji su mladi i u koje se vjerovalo da ce njihova cijena jos rast kako bi ih se preprodalo jer klub od toga zivi ( Rog, Sutalo, Ivanusec, Majer itd, ovaj rok dovedeni su stojkovic, kacavenda i vidovic), a onda su se dovodili neki nesto iskusniji igraci kojima je trebalo ozivjet karijeru i koji kada su dolazili od navijaca bili prozvani nepoznatim igracima nedovoljne kvalitete za dinamo (petko, orsa, dilaver itd). Jedina razlika je sta je sad doso Simic i svi smo mislili da cemo dovest velike zvijezde i da ce ovo biti nikad jaci dinamo. Po meni je ovaj rok odraden kao i svaki drugi do sada, Mogao je biti bolji ali isto tako mogao je biti i gori. Dok se ne sredi infrastruktura, branding lige, jaci sponzori i kljucno od svega nas statut, morat cemo se pomirit da je nazalost to nasa realnost, a ne zivjet u sedmom nebu.
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Sva sreća pa je zaključao profil, još da istrijebi ove što mu sole pamet u porukama. Dajte pustite čovjeka na miru, s obzirom da se radi o ademiju pa je dao info ako nije fotošopirano, s ovim potezom daje na znanje da mu to nije tolko ozbiljan transfer.
  • superhik
    12.9k
    Osjećam susramlje kad vidim ove poruke :monkey: — marcio amoroso

I to na 5% baterije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.