• OsamŠest
    5.7k
    Možda dolazak Kuleta znači odlazak Petka, a ne propali transfer Pierrota.. :joke:
  • Doktor Kunić
    5.1k
    dobro da se nije spustilo do širokog :grin:
  • i more je plavo
    1.3k

Kasno je za ovakve zajebancije, treba spavati nocas
  • Georg Koch
    6.3k
    granica na Privalju :D
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Ima na Privalju onaj jedan radar pa vjerojatno zato
  • Georg Koch
    6.3k
    radar koji ne radi od kad je Dinamo zadnji put imao ovako los prijelazni rok. Sad zamisli koliko je to haha
  • Doktor Kunić
    5.1k
    takozvani blef radar kao i naša blef uprava
  • Jaro
    10.5k
    Ovo s Kulenovicem je cirkus samo takav. Posudjen pa nakon 2 tjedna vracen. I uopce nebitno jel on pojacanje ili nije (naravno da nije kad ti je vec bio tu, al neka im). Tko god je sudjelovao iti u jednoj transfer odluci ovog ljeta treba letit iz kluba i dozivotno se prestati baviti bilo kakvim sportskim biznisom i managmentom.
    1. Prodaja igraca pod ugovorom bez spremnih rjesenja
    2. Prodaja igraca pod ugovorom ispod vrijednosti klazule
    3. Prodaja igraca pod ugovorom ispod trzisne cijene
    4. Sporazumni raskidi ugovora s igracima kako bi oni pojacali klubove konkurente
    5. Muljaze sa posudbama/raskidima pa vracanjima igraca
    6. Kupovina igraca koje onda bez ikakve prilike za pokazivanjem zacementiras na klupi/tribini

Ima toga ziher jos, ali Simic nek se vrati prodaji vode, Sekretarica nek ode gazdi u Medjugorje, ona 2 nek se vrate Plenkovicu, Mumija nek ... nebum zavrsio, nije lijepo...
  • striko
    2.3k

Gornja Britvica je samo relevantna. Ostalo ništa
  • Beowulf112
    390
    Smijesno je ovo sto smo mi danas doveli...ja sad ocekivao bit ce nesto..kad ono vecina panjevi...jedino nisam nikad gledao tog sosu...ovo sto smo doveli su igraci za rotaciju
  • ivosivo
    239
    Nadam se da kinezi rano ustaju…
  • CastAway1986
    3.3k
    priča se po Grudama u caffe Brabus sad da Ademi neće doc
  • Praskaton
    4.4k
    Ne znam komu ili cemu ste se nadali 5 do 12 ljudi moji.Kakav je prijelazni rok bio ovo je jos i dobro.

Najvaznije za nas je da Petko ostane.Sad je pauza vrijeme da se odmore uigraju i bolje upoznaju.Zaostatak za tovarima smanjen.

Od Sose ne ocekujem puno pa nek me iznenadi.Vracanje Kulenovica nema smisla,prvi sam za to da dobije priliku kao drugi il treci napadac al trenutno smo pokriveni na toj poziciji.Za razliku od vecine foruma pozdravljam transfer Halilovica,siguran sam da ce nam odlicno doc u rotaciji.
    Kad bi se kapetan uspio dovest smatrao bi ovaj dan jako dobro odradenim.

Imamo to sto imamo,ja vjerujem dovoljno kvalitete za prolazak u europi i povratak na lidersku poziciju prije zimske stanke.Onda polako krenut sa slaganjem ekipe za pohod na lp
  • cron1ck
    1.8k
    Izgleda da će se transfer Ademija odgoditi za koji dan i da će ga se koristiti samo u HNLu
  • Dinaminjo
    1.5k
    Jel se moze lista nadopunjavat?

Recimo jedna u 20h jedna u 23.59
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.