• Sbkbbb
    378
    to se moglo i za mišića reći
  • Mali Zeus
    18.1k
    Okej da on ima 22/23 godine .. ali on ima 28 godina? Koga će oni prodati u budućnosti? Razmišlja li se o tome? Ne! Katastrofa .. postajemo prosjek, i to je to. Bitno je da ne griješe kod izbora spreja protiv komaraca ..sanjinlego

Ček, ti gledaš hoće li se on prodati ili ne?
  • Facke
    6.3k
    Vidi te tu po komentarima kulike ljudi pratiju nogomet...nula bodova. Strahota.
  • OsamŠest
    5.7k
    Pa gdje ću ga gledati kad je u prošloj i ovoj sezoni kombinirano započeo 7 utakmica. 7 od skoro 40..marcio amoroso

Stari, jučer si ko razjaren na temu bivših igrača uletio u kontekstu da ne bi gledao nizozemsku ligu da ti plate.

Sad si postao stručnjak i znaš razloge neigranja.

Nemoj me krivo shvatit, nemam ništa protiv tebe, dapače dobar si admin.
    Ali ne možeš pljuvat igrača njegovih kvaliteta. Vidjet ćeš, neću ti ja drobit uzalud..
  • Noel
    12.9k
    Sosa Halilovic Mensah i Pierrot bio bi prezadovoljan na kraju svega. Ako bi još Majkića doveli iz Istre mogli bi pričat na kraju o dobrim potezima na kraju roka.
  • Debelko
    334
    Ljudi moji stanite malo na loptu. Covijek nije ni potpisao i vec se pljuje po njemu. Dajte covijeku priliku da se dokaze.
  • sanjinlego
    4k
    Ne vidim tog Vrbancica u prvoj ekipi nešto? Stojkovic, pitanje je kakav će biti nakon ozljede, kao i Kačavenda, koji je koliko znam na posudbi do zime?

Imamo mi tu u rosteru za izložiti .. Perića, Mišića, Drmića, Mohu .. sve transferi od 20-30 milijuna .. kakav crni Halilović. Ponavljam, prosjek igrač, u HNL-u 5 igrača koji su 5 puta bolji.
  • Facke
    6.3k

Majkic bi bil top. Al dame prve Nevisticu priliku.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Slučajno otvorim Germanijak i vidim članak o Tiboru. Prvo mi palo na pamet da je sigurno kreševo u temi transfera na Zoni. Otvorim Zonu i vidim da se nisam prevario.:rofl:
  • Mali Zeus
    18.1k
    Ne vidim tog Vrbancica u prvoj ekipi nešto? Stojkovic, pitanje je kakav će biti nakon ozljede, kao i Kačavenda, koji je koliko znam na posudbi do zime?

Imamo mi tu u rosteru za izložiti .. Perića, Mišića, Drmića, Mohu .. sve transferi od 20-30 milijuna .. kakav crni Halilović. Ponavljam, prosjek igrač, u HNL-u 5 igrača koji su 5 puta bolji.
    sanjinlego

Dobro ti ide.
  • Olmic
    5k
    Tibor je bas bas dobar igrac, osobno sam ga zazivao jos puno ranije..
  • Keyser Soze
    14.6k
    Neki ovdje stvarno očekuju da će naći veću kvalitetu od Mišića zadnji dan prijelaznog roka? Halilović je odličan igrač, to kaj se posvađao s trenerom ne mijenja njegove igračke kvalitete, bit će jako koristan u rotaciji.
  • Mr Anderson
    12.6k

Možda je kolega trgovac po struci ili računovođa i ne prati nogomet pa ga zanima samo koga se bude bolje utržilo.
  • sanjinlego
    4k
    Ponavljam, ništa protiv ali je prosjek. Da ima 23/24 godine, da je napravio dodatni bum nakon Rijeke, ali on se ugasio u Nizozemskoj, nema ga, ne postoji. Moje mišljenje, i to je to. Svi imamo neki kut gledanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.