• striko
    4k
    Hvala ti Bože. Smarwach mi javlja visoke otkucaje
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Ipak nismo izgubili pobjednicki mentalitet :strong:

Oba penala cista, kod onog prvog mi nije bilo svejedno, jos je Malenica zakacio nogom ali sam za drugi bio siguran da ulazi

Sutra ocekujem objavu novog ugovora za Petka i jos 2-3 igraca, zasluzili smo namon svega u zadnja 2 mjeseca
  • dzg717
    1.3k
    Posao sutra? Trijezan ne.

Idemo pit
  • og1986
    2.9k
    Fala Isusu. :100: :clap:
  • Mali Zeus
    22.2k
    Samo da ne zamaskiraju ovime sve sto ne valja. Jer ovo ne sve samo ne zasluzena pobjeda.... — Jaro

Lijepo reprezentativna pauza, nek se svi smire, Jakir malo domisli, taman vremena da se srede neke stvari..
  • Common Sense
    1.6k
    Volim te Dinamoooo!!!

A sad se odoh javit na hitnu
  • DZGIS
    1.9k
    Hahahahahahahahahhahaa ma ko ih j... sve redom, sad neka kmeče na najjače svi
    Ova pobjeda NAM MORA značit u ovom trenutku ma kakva god da je i nakon ovoga stvari MORAJU ići na bolje

VOLIM TE DINAAAAMOOOOOOOOOOOO
  • Taćini Serhio
    325
    Slatko
    Bruno kao kocka leda
    Prvenstvo se osvaja na malim utakmicama
  • MolonLabe
    832
    Bravo momci! Nema predaje nikada

Ps: jedva cekam dan da se Cibalia vrati u prvu ligu a ovi slavonski tovari ispadnu u 3 zupanijsku.
  • NORTE
    27.9k
    Nemojte slučajno govoriti kako je ovo hajdukova sezona.

Neki će forumaši tražiti da vas se bana.
    — og1986
    Ajde sam zatraži ban kad te već admini trpe.

Nego je li sada dozvoljeno reći nešto protiv novog trenera ovdje ili još ne? — Kaktus Car
    Još uvijek nije.
  • diebalo77
    268
    Kako plaću
  • Li d1986
    354
    Aaaa neka se i nama vrati jednom..a Bruno treba potpisat da nam se oduzi za infarktne penale
  • Bruh
    1.3k
    Već je počelo kmečanje a tek par minuta nakon hahahahha igrač se ne žali na čist penal al zato ovi da
  • Mr Anderson
    22.7k
    Jedino pozitivno su tri boda i borbenost. Nije bila neka igra, ali su se borili do kraja i isprovocirali sreću. Sad pauza, prilika da se konsolidiramo i smirimo i posložomo. Srećom, neće nam previše igrača biti odsutno.
  • og1986
    2.9k
    I komentator kaže da nisu bili penali ? Smijeh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.