• Sunja86
    1.3k
    Mi igramo istu igru zadnje 2 3 godine sve se svodi na individualni kavalitetu pojedinaca x ovakih utakmica smo imali i pod Čačićem i Kopićem i Krznarom sada pod Bišćanom i Jakirović samo što je prije bilo više kvalitenih igrača ne može to prolaziti više da se nama igra temelji na Petkoviću koji se izvlači na 40metara i proigrava krila koja i kad probiju u šešnestercu nemaju kome ubaciti i dodati
    Sve je za ovo kriva Uprava koja nema nikakve vizije kakve igrače želimo,kakvog trenera za koji sustav igre?
  • Tongo Doumbia
    7k
    Budući da nisam protiv trenera pisao ni kad je Igor bio tu, neću ni sada, jer se vidi da riba ipak smrdi od glave. Ali me zanima i momentum igrača. Svaki dan su zajedno. Neki i više godina/sezona.

Kako si međusobno ne kažu , " pa ljudi trgnimo se, imamo top ugovore, sve uvjete, nikad bolju podršku. Na treninge nam dolaze tisuće ljudi, guraju nas svaki dan. "

Jer nije moguće da su promašene trenerske taktike toliko da se ovako jadno odigra. I ne krivim trenera. Ni Sergeja. Ni Igora. Jednostavno nije moguće. Nije i točka. Ni drugo poluvrijeme protiv AEK- a u Zagrebu, ni završnica uzvrata u Ateni, niti uzvrat u Pragu. NIJE JE*ENO MOGUĆE OVAKO ODIGRATI NA RAČUN NEKE LOŠE TAKTIKE I PRIPREME!!

Dajte trgnite se malo i odigrajte to drugo poluvrijeme da se možete u oči pogledat iza utakmice.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Trener je doveden u 60 min, kakva strategoja i vizija?
  • Georg Koch
    8.3k
    Cak meni ovo nije do trenerovog ulaska u tekmu.
    U 6min 2 zicera smo fulali. Sta bi to trebo?
    I sve bi drugacije bilo
  • cron1ck
    2.5k
    Zamjena Spikic Menalo
  • The Undertaker
    10.3k
    Mi ne možemo fizički izdržati četvrtak-nedelja ritam i vidi se da smo spori i bez duela. To je osnovni problem. Ovo ostalo je posljedica lutanja. Srećom ide pauza da se malo skockamo, i fizički i psihički.
  • veselko tenžera
    8.9k
    Pokušavamo igrati presing, napadači istrče visoko, veza i obrana ostanu nisko. Linije razvučene 60 metara. Nismo mi odigrali poluvrijeme bez faula jer ga ne želimo napraviti nego zato što ih ne možemo uhvatiti.
    Ta igra Bulatu i Mišiću nikako ne odgovara. To je Jakirov minus.

Plus mu je što je skužio da Petko neće ni mrtav u 16 pa je uveo Emrelija na desetku da ide u 16 kad se Petko izvuče. Ne znam zašto ne Drmić, Emreli ne donosi ništa.
  • runtothehills
    529
    istegnuce mjesec dana/mjesec i pol

Ako je pukla 4/5 mj.
  • superhik
    12.9k
    uredio sam ti komentar. O događajima izvan terena se ne piše ovdje. A posebno ne za vrijeme utakmice.
  • bongo
    1.5k

Od tjedan-dva pa nadalje…
  • Captain America
    20.4k
    Oba ta beka su igrala Ligu prvaka pod drugim trenerima. — Kaktus Car

Znamo kako je Moha igrao Ligu prvaka. Ovog gotovo nitko nije ni gledao već smo se oslonili na Jovičevićevo hvaljenje istog. S razlogom ga Srna nije otkupio po ovakvim uvjetima.

Baturinu — Kaktus Car

Da je Marin na krilu bi kmečao zašto je on tamo.

Bernauer i Kaneko ničime što su do sada odigrali nisu zaslužili ovakav tretman. — Kaktus Car

Baš bi volio da uđu, nek popušimo utakmicu, samo da prestane zazivanje njih dvojice kao da se radi o Bogoljubu i Ivanušecu, a ne likovima koje je eto Šimić otkrio u 25. godini.
  • Orc123
    17.5k
    Mojenja spikica za menala hebehehebhehehehhe ja cunse raniti
  • bbb medimurje
    5.3k
    Jel mi sad imamo jos prava na zamjenu?
  • IceMan
    4.6k
    Jednostavno je.

Jakir treba javno reći - zbog čeg forsanje jednih a otpis drugih?

Šimić treba javno reći- zbog čeg nema pojačanja? Ko tu kog bojkotira?

Sve do onda su krivci.

I da, kriv je Jakir zbog Šutalove debilane od proigravanja. Nakon Praga stopera bi mi igro čak i junior prije njega.

I kaj sad nemamo više izmjena? Ili? Se poluvrijeme računa pod 3.prekid?
  • Orc123
    17.5k
    Mislim da da jer smo mijenjali u 1. Pol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.