• Mihaljević
    13.2k
    Gledam malo statistiku od Sose, pa nije loše za prvu godinu u serie A.Maki17
    Da je naprimjer Sosa Hrvat, i da je odigrao dobre 2 sezone u Istri (Kao Sosa u Urugvajskoj) i da se nije snašao u Bologni , vjerovatno bi ga svi objeručke htjeli u Dinamu... Kao Roga , Pjacu i Ćorića nekoć nakon prve loše sezone u talijanskog ligi.
  • peša
    74
    Nitko ne misli da Roko nije igračina i da ne bi bio pojačanje ali je problem što bi bil pod povećalom i svaki manji kiks ili lose odigrana utakmica bi bila popraćena kritikama i pljuvanjem i juniora i seniora Šimića.
  • gledatelj
    948
    Nedavno smo imali bracu u klubu. Sad ćemo imati tatu i sina.
  • boem
    309
    Mala razlika - tata i sin zasad nisu osuđeni za krađu milijuna iz kluba...
  • Nevo7
    975
    Da smo malo podebljali ponudu za Miereza, mogli bi imati mlađeg, potentnijeg i našeg Frigana, koji je zbog bratove situacije forsirao transfer u Dinamu, ali Mišković ide za lovom a ne za sentimentom i željama svog igrača.
    S druge strane, Stojkovića i Kačavendu nije doveo Šimić nego Željezna Lady. Baš zbog kumstva između sina i Kače nije bilo forsiranja od strane Šimića, kao niti rodbinske povezanosti sa Medićem (Ajax), tako da ne vjerujem da će Šimić ikako sudjelovati u dovođenju sina u Dinamo (to je za mene trenutno nemoguća misija, izborio se za prvu momčad i stari mu je u klubu).
  • IstokKa96
    857
    Nisam siguran, ali mi se čini da smo zazivali Roka jos prije prelaska u RB...smeta li nam potencijalni dolazak sada jer je sin, lošiji igrac nego prije prelaska u RB ili nam smeta tek onako da se moze 'srati' po njemu?
  • Orc123
    12.4k
    Ma Roko je 2. Napadac u Salzburgu trenutno i sigurno nece doci u Dinamo da bi bio 2. Napadac, nit ce ga Salzburg pustiti....Nicota pise bedastoce ko i inace.
  • Olmic
    5k
    imas marica u podcastu kaj kaze da je sve dogovoreno samo fali potpis i da ne smije govorit neke stvari, ali sve on zna
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    od mene opet lajk jer si u pravu, svi koji tvrde suprotno veze nemaju
  • Crni86
    12.2k
    Da je klub normalan i da uprava normalno funkcionira , samom potvrde uorave transfera Roka u Dinamo skinuo bi se teret sa Daria jer opet trebao si i 2 glasa uz njegov. Ali kod nas takva situacija nije i dolazak Roka bi se popratio kao pravi skandal di smo dosli opet u doba gdje se Dinamo koristi za privatne poslove tako da sam veliki protivnik trenutno za dolazak Roka kako se nebi digla jos veca hajka i spustila atmosfera dodatno.
  • Sunja86
    1.3k
    @Papastrumf da li je igdje odradio transfer u Ligu petice taj koji bi i Mišića poslao na klupu i imamo li ikakve sanse za njegov dolazak?
  • peša
    74
    Mislim da je jos jučer napisano da nema dobrih vijesti za to
  • NitkoBitan
    28.4k
    Ako vec skroz propadne taj kapitalac koji bi izgurao Misica na klupu onda nam se barem moze rec o kom se radilo da ne zivimo u vjecnoj znatizelji.
  • sanjinlego
    4k
    Nije ga ni bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.