• Orc123
    12.4k
    Kolko mi sad tek zao za Bakrara, decko igra standardno u MLS i zabija...mogli smo ga dobiti za 1.5-2mil eura! A sad rolike bi pare iskrcali za Miereza koji je puno slabiji napadac, a Bakrar je i mlađi i potentniji a tehnicki je nebo i zemlja u odnosu na Miereza!
  • i more je plavo
    1.3k

Cekaj do sutra, imam neki osjecaj da bu opet naslov "propao dolazak....."
  • Dinamouberalles
    238
    jedino će valjat za igrat vise kornera , samo šuta u korner lopte
  • marcio amoroso
    43.1k

Hahaha. Ovo nisu istine :rofl:
  • Orc123
    12.4k

Isuse i dragi Boze ako je ovo najbolje kaj su mogli izvuci onda u k..ac....pa Max mi za ovoga izgleda ko avion....
  • Olmic
    5k
    Ja tvrdim da nema teorije da se ovaj igrac gledao, vrlo vjerojatno dobije simic u pade lovicu
  • emilperska
    10.9k

Sto stoji kod svetog Brune Petkovice sad?
  • Captain America
    20.4k
    Svi smo nezadovoljni ali pretjerujes.NitkoBitan

Klub je unazađen 20 godina ovo ljeto. Neki štakor u loži govori kako će se bar prodati Baturina za super novce u trenutku kad se momčad bori za EL i zarađeno je 60 milijuna. Šutalo je prodan bez postotka. Ivanušec je poklonjen kao i Livi. Petku se ne da ugovor, a zaslužuje i duplo veći od ovoga što traži jer nam toliko vrijedi. Došlo se od 4 reprezentativca na možda 0. Dovode se igrači kakve su oni dolje dovodili kad nisu imali za markere. Konačni slom će se vidjeti kad se ostane bez naslova u svibnju i kad ne bude Lige prvaka, a nemaš doslovno nikog za prodati i napuniti proračun. Bez Lige prvaka štakor koji mašta o prodaji, neće sigurno prodati Baturinu za 30 jer niko neće dati tolke novce za igrača koji igra ECL pa makar se radilo o novom Haalandu. Pričamo tu o novom stadionu. Ne znam kako misle financirat gradnju koja će biti godišnje 3, 4 milijuna s prihodima kakvi nas čekaju. Čeka nas sudbina Cibone i Zagreba.

Mumija, mama, mamin serviser, žetončić iz lane, hanžel i marković su grobari Dinama.
  • Ali
    2.7k
    01.09. je danas i u znak protesta prema stupidnim potezima i odlukama sam sebe cu banirati na temu "transferi".

Ak nismo na vrijeme doveli za proci u kvalitetan rank europe kvalitetne igrace. Od danas kad smo ispali iz svega kaj smo mogli ispast sam sebe gasim do zimskog roka. Samo se mogu nasekirati.
    Bye bye Orc i drustvo do prosinca. (Nista osobno, cijenim vas trud na Zoni, nego vise kao metafora za temu)
    Lp
  • Marcinko
    744
    Ma ja mislim da je ovo panično dovođenje iz Šimićeve bilježnice s prve stranice odzada jer nam je propao onaj turčin.
  • Droljo
    18k
    Pa bolje da junior neki igra nego ovaj (ako ste ga dobro skautirali) sosa. Ne razmem, sigurno ima veliku plaću kad već iz serie a dolazi. Čudno.
  • Infinity
    18.9k
    Treba im reci da ne uzimaju ove sto su prekrizeni u biljeznici.
  • CastAway1986
    3.3k
    Mislim da ovog dovode tek reda radi da smire malo navijače i Jakirovica
  • San Lorenzo
    19.7k
    Ne kužim po čemu je ovaj tip bolji od Braneta Kalaice?
    Samo zato što je stranac, pa izgleda luksuznije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.