• boem
    309
    Njemu je oštećena hrskavica i jednostavno bi ga ritam HNL - Europa pojeo. Pretpostavljam da se traži zamjena koja će odraditi određenu minutažu u HNL-u umjesto njega. Po meni je on pojačanje i treba ga dozirati, s njim u derbijima i Europi svakako, a alternativa u slabijim utakmicama.
  • Facke
    6.3k
    Pa nemre ni Moha celu sezonu odigrati sam desnuga beka. Zate se trazi jos jedan stoper da se njega opet moze na desnu stranu prebaciti. Iste tak vredi i za Miku. Nemre sezonu celu odigrati sam. A Jakirovic je sigurno vec dal predloge za igrace na svim tim pozicijama.
  • Hrc-Vg
    840
    Miha je jako dobar, ali treba imati još jednog upotrebljivog beka zbog rotiranja. Ja bi dao još šansi Perkoviću na toj poziciji, meni je bio korektan.
  • scooniepenn
    5.1k

Moram priznati da mi je čudno da se spominje hrskavica u najmanju ruku kao da je riječ o trostrukom pucanju prednjih križnih. Dans postoje one injekcije koje se ubrizgavaju u koljena kako bi se hrskavica regenerirala tako da ne razumijem zašto je to takav problem. Što se tiče lijevog beka i OK je da imamo još jednog igrača za rotaciju na toj poziciji da ga se ne rauba, ali i da se Ljubo vrati na svoju poziciju.
  • emilperska
    11k
    Valjda cemo saznat jednog dana sto se desilo s Perkovicem, da je toliko los jednostavno ne vjerujem..
  • scooniepenn
    5.1k
    Perkovića sam pratio u Istri i igrao je ili na razini Šutala prije povratka s posudbe ili nijansu slabije. Za mene je to dovoljno argumenata da mu se osigura prilika u rotaciji.
  • Orc123
    12.6k
    Ocito su neke van nogometne stvari presudne po pitanju Perkovica. Mozda su neki bonusi u igri, mozda se nije ukopio, problem u necem je jer ga ne bi ignorirala 3 trenera da nesto nije peoblem....
  • San Lorenzo
    19.9k

I kakve to veze ima sa našim prijelaznim rokom?
  • superhik
    12k
    kao što ti je kolega odgovorio, transfer Žapera nema nikakve veze s ovom temom. Prije nego nešto napišeš, razmisli da li to ima veze s temom u kojoj misliš to napisati. Komentar ti je prebačen.
  • Joey Barton
    255
    Iz kluba su procurile informacije kako do kraja prijelaznog roka dolaze tri igrača - stoper, veznjak (šestica ili osmica) te lijevo krilo.
  • CastAway1986
    3.5k
    Saba Sazonov u Torino za 2.75M ! Jako talentiran stoper za ne previše novaca Al upitno je i da li je Dinamo uopće bio zainteresiran za njega
  • Juznjak
    4.3k
    Shvatite da nam uprava ne može dovest ni Šigleca iz Gorice a kamoli nekog drugog. Imam osjećaj da bi se odbio i Haaland za džabe sad jer bi se našao jedan član uprave koji bi u inat ovim ostalima rekao da ne može. Ne mogu se oni složit oko ničega, a ne oko 3 pojačanja na pozicijama koje su nam i više nego loše pokrivene.
  • Facke
    6.3k

Prijatelj doveli smo zasad 6 igraca. Kak nemreju nikoga dopeljati? Ne kuzim tu negativu prema klubu i uprave. Ne kuzim. Ko da nisme ni jedan jedini transfer napravili. A ak sme bili zainteresirani za ovogua Sazonova mi protiv kluba iz Serije A nemame sanse parerati.
  • Ivdzo11
    7.9k
    kako to... Jucer lb cb i st objavljeno kao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.