• Blueshadow86
    3.7k
    Ne vjerujem da će doći Mierez (iako ne bi imao ništa protiv) jer je on sada jedini napadač u Osijeku. Špoljarić je otišao u Mađarsku, u ZTE i ostao im je samo Mierez kao špica.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ma ništa od njega, za tu lovu se okrenut stoperu i drugoj špici...
  • Noel
    13.4k
    Sutra je Deadline Day u ligi petice?
  • Keyser Soze
    14.8k
    Da, al mi svejedno možemo kupovat i nakon tog.
  • Rakovica1986
    1k
    Borac je Mykha, ali je i bočni igrač koji ne zna centrirat niti centrira dovoljno. Možda ga probat na stoperu ako može bit koncentriran. Bemti, Jakir bi Bočkaja napravio reprezentativcem
  • Dinaminjo
    1.5k

Jos kad bi bilo nekog u 16m da im centrira bih te i ozboljno shvatio
  • Silvek1986
    67
    zašto bi on uopće centrirao kad mi nemamo napadača koji zabija iz takvih centaršuteva... dečko se pokazao ok za sad, ima smisla za kombinatoriku i kad odigra 10ak utakmica već će se prilagodit Dinamovoj igri. Ako dovedu Miereza, onda će vjerojatno dobit upute trenera da centrira.
  • scooniepenn
    5.1k
    Mykha je odlican lijevi bek, skolovan, s pravim kretnjama
    i pozicioniranjem, i kad se uigra do kraja bit ce veliko pojacanje. Vidim da to mnogi ovdje ne vide pa mi je tesko takvima nesto suvislo dodati.
  • nemapredaje
    5.6k
    slažem se sa svime napisanom
  • Mlađi referent
    13.5k
    SN su ponovno iskopirali tekst Germanijaka, uz razliku da je po njima dogovor za Miereza “na pomolu”
  • Crle
    1.1k
    čovjek svaku utakmicu uđe u priliku. Još kad i zabije koji bit će super pojačanje. Protiv rijeke je i dobro pucao.
  • Noel
    13.4k
    Mihaličenko je dobar lijevi bek i Jakirovic ga je koristio u utakmicama do sad i siguran sam da će on bit prvi izbor na toj poziciji ovu sezonu. Ako i dovedu lijevog beka dovest će nekoga ko će mu bit konkurencija. Ne vjerujem da u 3 dana mogu dovest boljeg igraca od Ukrajinca koji je vrlo dobar igrač.
  • Captain America
    20.4k
    Mika ima najteži stupanj oštećenja hrskavice i trebamo još jednu opciju na lijevom beku. Ljubo ne može biti katica za sve, a Jakir ga ne želi trošit na beku. Nisam htio njurgati, ali mi je od dana kad se saznalo za Mikin zdravstveni problem bilo logično tražit još jednog beka ili veznog ovisno o trenerovim preferencijama vezanima za Ljubu.
  • Crni86
    12.7k
    slazem se sa svime i mislim da je Jakir vratio Ljubu na beka jedino jer su nam ove 4 tekme bile tekme sezone i iso je vec sa 100% uigranim kadrom, svakom tekmom mykha dobiva sve vise minuta. Tak da mislim da se trazi samo da se podupla pozcija ljevog beka pa da ljubo moze bit miran u vezi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.